Trump chystá nevídaný krok? Nové důkazy o překlápění hlasů pomocí italských satelitů

Globalisté oslavují už tři měsíce definitivní porážku svého hlavního soka Donalda Trumpa a pomocí Operace Covid pokračují v dalším utahování šroubů a rdoušení svobody.

Oslavují docela příznačným způsobem: Svého dementního favorita sice mediálně chrání – v hlavních médiích se nesmí objevit ani zmínka o Bidenových verbálních úletech, plácání a pádech. Současně však mu chtějí vzít „jaderný kufřík“, aby „nedopatřením“ nevyvolal fatální válku a připravují jeho výměnu za ráznou bolševickou Kamalu Harrisovou.

Vypadá to, že volební puč se podařil na celé čáře. Existenčně pronásledují voliče a příznivce odstraněného Donalda Trumpa a mění volební zákony, aby „vedoucí úloha jedné strany“ byla zpečetěna „na věčné časy“. Jejich bezhlavý triumfalismus by však mohl být předčasný. Skutečný americký prezident, který se po zfalšovaných volbách a inscenovaném útoku na Kapitol (inspirace nacistickým „zapálením Reichstagu“ je zjevná) stáhl do svého sídla na Floridě, připravuje totiž se svými spolupracovníky odpověď.

Více info na AC24.cz

Přejít nahoru