Lékařka se nebála promluvit na rádiu a odpálila šokující zprávu….

Úvodem bych chtěl upozornit na tento článek:

“Lékařka se nebála promluvit na rádiu a odpálila šokující zprávu, že záchranáři začínají do českých nemocnic přivážet pacienty s vážnou formou nemoci Covid-19 i přesto, že už byli v minulých měsících naočkováni. Nemoc už dokonce napadá i její kolegy a očkované lékaře, kteří potom nakazí celé rodiny! Vakcíny buď vůbec nefungují na zmutované kmeny koronaviru, anebo po prodělání se člověk stane náchylnější k onemocnění!

Nezávisle na tomto článku se mi hlásí známí, že navzdory tomu, že si covid odbyli s relativně lehkým průběhem, se jim vrací bolesti hlavy a jiných částí těla. K pochopení, proč se to děje, je třeba znát základní principy průběhu většiny nakažlivých onemocnění, o kterých jsem psal zde. Každý mikrobiologický původce nemoci má po vyléčení jinou míru hibernace a pozdější recidivy. Jejich pozůstatky zůstávají v cévách a za příhodných podmínek, nejčastěji při podchlazení, se začne obnovovat jejich reprodukční schopnost.

Je mi líto, ale musím vám sdělit sdělit nepříjemnou pravdu: covid neskončí, naopak bude zesilovat! Covid-divadlo můžeme ukončit jedině my sami!

Na tomto místě si vezmu na pomoc slova Valerije Pjakina od tohoto času záznamu: 1:00:27:

… A jak u nás prezentují stát? Jako systém potlačování obyvatelstva…
… A občanem je jen ten, kdo si uvědomuje své podílnictví na státu, kdo ten stát nerozkládá, ale na základě veřejné iniciativy tento stát zdokonaluje. Projevem takového aktivního postoje občanů je volontérské hnutí. Tam kde jsou určité mezery, kde stát něco nedokázal udělat, nebo jen s velkými náklady, to ti volontéři dělají sami. Ty tzv. neziskové organizace, které si na sebe vezmou nějakou roli, nějakou funkci a pomáhají fungování státu, což potom následně vede ke změně státního zákonodárství a k vytvoření určitých struktur ve státě. Kdy se mění sám systém nastavení státu, kdy se ve výsledku takové veřejné činnosti mění dokonce i struktura fungování státu.
Přesně takovou činností se zabývá Koncepce sociální bezpečnosti. Předkládáme své vnímání zdokonalení života státu, přeměnu státu a to bude možné pouze tehdy, až to za vlastní přijme statisticky významné množství lidí, aby byl spuštěn mechanismus autosynchronizace a stát se tímto způsobem začal měnit. Pokud to ti lidé za vlastní nepřijmou, tak si potom s prominutím nemají nač stěžovat.”

Víte kdo první v našem státě správně pochopil volontérství? Ano správně, byli to kuřáci a pivaři!

Okamžitě po zákazu kouření v restauracích i špeluňkách, se samozorganizovaly garážové výčepy. I ti fajnšmekři, kteří těmito výčepy zpočátku opovrhovali, začali během covidových zákazů tyto výčepy navštěvovat nebo provozovat.

Ale promiňte, to nám, kteří chceme pouze zůstat zdraví, mají jít příkladem kuřáci a pivaři? Ti kteří o zdraví nijak nedbají, spíše naopak? Je mi líto, ale je to tak! Sami vidíte, kam až jsme si to covidové oblbování nechali líbit!

Má stát mezery v léčbě covidu? Evidentně má! Chybějí léky, a dokonce i vakcíny, které nám tak nutí! Další věcí je zanedbaná léčba hned v počátku infekce. “Jste pozitivní? Nevadí, jděte domů, lečte se, jak uznáte za vhodné, a když už budete mít na kahánku, tak vás hospitalizujeme a napojíme na dýchací přístroj, abyste neřekli, že jsme vás neléčili!”

Tak, jak časem stát přijde na to, že mu chybí v rozpočtu peníze z provozování hospod, tak časem přijde i na to, že lidé, kteří se léčí sami, jim logicky chybí v ordinacích a nemocnicích. Ale tím nejdůležitějším aspektem je, že jejich peníze budou chybět i farmaceutickým koncernům. Ano, těm, které se podílejí na této bohapusté covidové frašce! Jedinou podmínkou je, že jich musí být statisticky významné množství! Tak, jak říká Valerij Pjakin.

Toho lze docílit jedině “nabalováním sněhové koule”, do které tímto strkám. Pro zájemce uspořádám seminář. To proto, že je lepší jednou vidět, než o tom stokrát číst. Když jsem se kdysi pokoušel omítnout zeď, bylo víc omítky na mně a ostatních stěnách, než na cihlové zdi. Teprve když jsem viděl zedníka při práci a viděl, jak má vypadat správně namíchaná malta, jsem se naučil zedničit i já.

Dalším aspektem je různá úroveň chápání psaného textu. Každý ho pochopí trochu jinak, a proto je ke správnému pochopení tělesných a léčebných zákonitostí nutná zpětná vazba mezi učitelem a žákem. Všechny nejasnosti je třeba ihned v diskuzi dovysvětlit a uvést na pravou míru.

Po naučení a praktickém osvojení této léčebné metody, pak může každý účastník semináře učit další lidi, jak se levně léčit a udržovat své zdraví podle míry svých znalostí. Jinak bude v míře svých neznalostí vydělávat na farmakomafii, lékaře, kteří nechtějí vyléčit, a stát, který poskytuje servis čím dál horší.

Vy, kdo máte o seminář zájem, pošlete mi mailem údaj, odkud jste. Nepotřebuji vaši přesnou adresu, stačí obec či město, abych vybral vhodnou lokalitu pro seminář. Dejte vědět, pokud sami disponujete prostornější nemovistostí, vhodnou k tomuto účelu. Můžete poslat i pár fotek a napsat, kolik se tam vejde lidí. Sepište si seznam svých zdravotních potíží a nachystejte si záznamové zařízení (kamera, mobil, diktafon) pro archivaci, za účelem pozdějšího oživení zapomenutých informací. Pokud trpíte hypertenzí, nezapomeňte si vzít měřič krevního tlaku.

Znalosti znamenají moc, neznalost znamená bezmoc a ve zdravotní rovině nemoc. Berte tuto moc do svých rukou!

 

 

MUDrlant Wenca
[email protected]

Přejít nahoru