Pět minut po dvanácté: Donald Trump se chystá na otevření druhé fronty. Změní tím poměr sil? Nové důkazy o puči: “Překlápění” hlasů pomocí italských satelitů. Sebrat dementnímu Bidenovi kufřík je iluze. Je válka nevyhnutelná?

Globalisté oslavují už tři měsíce definitivní porážku svého hlavního soka Donalda Trumpa a pomocí Operace Covid pokračují v dalším utahování šroubů a rdoušení svobody. Oslavují docela příznačným způsobem: Svého dementního favorita sice mediálně chrání – v hlavních médiích se nesmí objevit ani zmínka o Bidenových verbálních úletech, plácání a pádech. Současně však mu chtějí vzít “jaderný kufřík”, aby “nedopatřením” nevyvolal fatální válku a připravují jeho výměnu za ráznou bolševickou Kamalu Harrisovou.

Vypadá to, že volební puč se podařil na celé čáře. Existenčně pronásledují voliče a příznivce odstraněného Donalda Trumpa a mění volební zákony, aby “vedoucí úloha jedné strany” byla zpečetěna “na věčné časy”. Jejich bezhlavý triumfalismus by však mohl být předčasný. Skutečný americký prezident, který se po zfalšovaných volbách a inscenovaném útoku na Kapitol (inspirace nacistickým “zapálením Reichstagu” je zjevná) stáhl do svého sídla na Floridě, připravuje totiž se svými spolupracovníky odpověď.

Protiúder
Týden před Velikonocemi ohlásil Trump opětovný nástup na sociální sítě, odkud byl letos 6. ledna vyštván a jeho účty na Twitteru a Facebooku byly zablokovány. Nyní se spolu se svými “do ilegality” zahnanými přívrženci a voliči připojuje k nové sociální platformě Campaign Nucleus, kde bez překážek mohou opět komunikovat se svými stoupenci a navzájem svobodně sdílet své názory. Informovala o tom televizní stanice Fox News.

To je však pouze první krok. Během dvou měsíců má dojít k otevření další důležité fronty proti pučistické juntě Demokratů – a tedy globalistům vůbec. Jak tento týden prozradil Trumpův poradce Jason Miller exprezident spolu s odborníky pracuje na spuštění svojí vlastní digitální platformy. „Myslím, že se stane nejžhavějším koněm mezi sociálními médii a kompletně předefinuje pravidla hry, každý bude očekávat a sledovat, co přesně prezident Trump dělá,“ prohlásil Miller pro TV Fox News.

Půjde prý o svobodnou platformu, kam se přesunou desítky milionů uživatelů. V současné době jedná Trump ve svém sídle Mar-a-Lago na Floridě s různými týmy o tom, jak bude nové médium fungovat a vypadat. „Trumpa oslovila s nabídkou spolupráce ne jedna, ale celá řada společností,“ potvrdil Miller.

Otevření takovéto obří vlastenecké sociální sítě by mohlo zcela předefinovat současný cenzurou ovládaný mediální prostor a změnit poměr sil na této důležité “bojové” frontě. To by zásadním způsobem přispělo k alespoň částečnému obnovení svobody slova a podlomilo moc cenzorské mašinérie, která se po dosazení Bidena do Bílého domu rozjela v Evropě i v Americe na plné obrátky.

Italská spojka
A že je co utajovat. Bez jakéhokoli zájmu zkorumpovaných hlavních médií na obou stranách Atlantského oceánu přicházejí stále nové důkazy o neslýchaném spiknutí při zfalšování prezidentských voleb. V Itálii už dokonce federální prokurátor zahájil vyšetřování, neboť se postupně ukazuje, že do celé konspirace (v praxi, nikoli v “teorii”) byli zapojeni kromě dalších států i vojenští zpravodajci v Itálii.

Podle posledních zpráv od renomovaných právníků, kteří jsou do případu zasvěceni, existují nezvratné důkazy, že Itálie (v době konání prezidentských voleb v USA měla loutkovou bruselskou vládu) byla významným způsobem zapojena do velkolepého podvodu a puče v USA.

Významný italský právník, profesor Alfio D’Urso přišel s místopřísežným prohlášením, které odhaluje konkrétního člověka. Ten byl zodpovědný (na přímý příkaz americké ambasády v Římě) za překlápění miliónů hlasů z Donalda Trumpa na Joe Bidena. Vše probíhalo pomocí špičkového vojenského softwaru a vojenských satelitů italské vlády.

Pod přísahou
Alfio D’Urso složil místopřísežné prohlášení o skutečnostech, které byly předloženy během jednání s vysoce postavenými důstojníky vojenských tajných služeb. Arturo D’Elia, bývalý ředitel Odboru IT společnosti Leonardo SpA, byl v této souvislosti obžalován státním zástupcem v Neapoli z nezákonného nakládání s technologiemi a daty a instalování virů do počítačů LEONARDO SpA v prosinci 2020.

Vše se dělo na základě pokynů a příkazů velvyslanectví USA v Římě. Z výrazného volebního náskoku Donalda Trumpa se pomocí této technologie překlápěly hlasy ve prospěch Joa Bidena v těch amerických státech, kde Biden v celkovém součtu prohrával.

Obžalovaný zpravodajec při výsleších sdělil, že pracoval v zařízení Pescara společnosti LEONARDO SpA a využil znalost válečného šifrování ke kybernetické operaci a k přenášení a přesouvání hlasů pomocí vojenského satelitu věže Fucino do Frankfurtu nad Mohanem, kde probíhala další část převratu. Obžalovaný vojenský zpravodajec vše potvrdil pod přísahou.

Prohlásil, že je ochoten svědčit proti všem jednotlivcům a organizacím zapojeným do tohoto obrovského podvodu v případě, že jemu a jeho rodině bude poskytnuta kompletní ochrana. Co je však nejpodstatnější: uvedl, že na neznámém místě zabezpečil zálohy původních dat a je ochoten poskytnout je soudu.

Trump byl zásadní překážka NWO
Všechny tyto skutečnosti potvrdila i významná organizace sledující už několik desítek let ve světě regulérnost demokratických voleb „Národy v akci“. Představitelka této organizace zabývající se odhalováním volebních podvodů Maria Zack, všechny tyto skutečnosti, které se staly součástí řízení federálního soudu v Itálii potvrdila v americké televizi.

Ozval se i významný generál amerického letectva ve výslužbě Thomas McInerney, který pracoval pro několik prezidentských administrativ. I on potvrdil zapojení italské vlády do volebního podvodu pomocí italských vojenských satelitů. Podle něj ale nešlo jen o Itálii. Do gigantického spiknutí bylo zapojeno mnoho vlád a organizací po celém světě. Společně pracovaly na zničení Donalda Trumpa, který tvořil překážku k totálnímu ovládnutí všech mocenských pák v USA. Evropskou unii, která se stala pouhou převodovou pákou, globalisté již plně ovládají.

Nový světový řád (NWO), který Trump vždy odmítal, by byl nerealizovatelný bez ovládnutí Washingtonu. Velkou zásluhu měl i autor “barevných revolucí” George Soros, který celou operaci přes své neziskovky a vlivné spolupracovníky koordinoval. Jak sdělil na ekonomickém fóru v Davosu již v roce 2018, Trumpovu administrativu považoval za nebezpečí pro revoluční ovládnutí světa: „Ale považuji to za čistě přechodný jev, který zmizí v roce 2020,“ ujistil globalisty prorok NWO.

V podobném duchu mluvil další z vizionářů NWO Klaus Schwab, který “kolegům” s radostí sdělil, že po odstranění Donalda Trumpa se konečně budou moci naplno rozjet všechny operace odstartované projektem Covid 19: „Teď je důležitá chvíle nejen bojovat s nebezpečným virem, ale přetvořit celý systém.“ Jaký systém má na mysli, vidíme už od minulého roku, kdy probíhá pod rouškou kovidové tyranie centralizace politické i ekonomické moci do rukou úzké skupiny globálních predátorů.

Jak by ne? Vždyť prezident Trump na zmíněném ekonomickém fóru v roce 2018 pronesl slova, která globalisty šokovala: „Jsme odhodláni chránit posvátnost Božího stvoření a krásy našeho světa. Při zvažování možností zítřka, musíme odmítnout vytrvalé proroky zkázy a jejich předpovědi příchodu apokalypsy. Tito falešní proroci požadují vždy to stejné: Absolutní moc, nadvládu, transformaci a kontrolu nad každým aspektem našich životů. Nedovolíme, aby tito radikální socialisté zničili naši ekonomiku a zcela pohřbili naši zemi.“ Tím si podepsal ortel politické smrti. Ale způsob, jakým globalisté atentát provedli, předčil vše, čeho jsme byli dosud svědky.

Rozjíždějí válečný expres
Asi málokoho mohlo po nástupu Bidenovy administrativy překvapit otevření jižních amerických hranic a spuštění nekontrolované migrační invaze do Spojených států – jedna ze základních metod zničení států. Příhraniční oblasti USA se mění v nebezpečné zóny a situace, kdy do země proudí nekonečné zástupy migrantů, se rychle stává neúnosnou. Celou migrační invazi dostala jako koordinátorka do své gesce “prezidentka” (jak Biden svou “zástupknyni” už otevřeně nazývá) a multikulturní fanatička Kamala Harrisová.

Jenže expres se rozjíždí rychleji, než předpokládali – a může se brzy vymknout zbytkům kontroly. Dokonce i někteří zástupci demokratů jsou z tohoto vývoje poněkud zděšeni a mnozí z regionálních samospráv na jihu země přecházejí v obavách o životy svých blízkých na stranu Republikánů. Spojené státy sevřené ještě více kovidovými obručemi doplněnými dalším zvyšováním státního dluhu se ocitají ve slepé uličce. Není proto vůbec vyloučeno, že blížící se katastrofu budou chtít kruhy kolem Pentagonu řešit osvědčenými metodami, z nichž tou nejúčinnější je válka.

Rozmisťování vojenských kolon NATO proudících už více než měsíc k ruským hranicím, stejně jako překotné vyzbrojování Kyjeva a příprava na otevření donbaské i krymské fronty ukazují, že operace na “útěk do zkázy” již běží na plné obrátky. Chystaný pokus “sebrat” dementnímu Bidenovi jaderný kufřík je iluzí těch, kteří všechno volebním pučem rozpoutali – a nyní nevědí, jak dál.

Z tohoto hlediska přichází Trumpovo otevření druhé fronty na sociálních sítích v informační válce s globalisty v lepším případě za pět minut dvanáct.

Nebo už po?

zdroj: protiproud.cz

Přejít nahoru