Západ nakonec řekl pravdu – přeje si totální likvidaci Ruska

Vyhlásenie Scaparottiho na Hlavných správach si môžete pozrieť tu a a napr. aj na mainstreame webnoviny.

Hlavný redaktor ruského internetového portálu ИА REGNUM, Modest Korelov, okomentoval priame slová amerického generála, podľa ktorých v prípade, že sa „americká politika vojensko-politického zadržiavania Ruska ukáže byť ako nedostatočná, bude potrebné zvýšiť úroveň pripravenosti USA a NATO k zásahu voči Rusku“.

Na margo týchto Curtissových slov zareagoval Modest Korelov nasledovne. „Na všetkých kontinentoch všetci západní propagandisti, ktorí sa zúčastňujú propagandistickej vojny proti Rusku, majú traumu. Desiatky rokov tvrdili, že Západ vo vzťahu k Rusku nemá žiadne bočné úmysly a je zástancom idealistických hodnôt. Vojensko-politické inštitúty na Západe bojujú za práva človeka, práva národov, práva bielych medveďov, ekológiu, národné tance, práva homosexuálov, hermafroditov a umiernených teroristov, len práva Ruska ich nezaujímajú.“

Svoje myšlienky Modest Korelov ďalej rozvinul. „Len zlé Rusko podľa slov týchto propagandistov nechápe hodnoty, o ktoré Západu ide a podozrieva Západ z nepriateľských úmyslov. A ruská liberálna Piata kolóna aplauduje týmto vyjadreniam, pretože jediné, čo ich zaujíma, sú peniaze, ktoré zo Západu smerujú na ich kontá, navonok sa však tvária ako nadšení prívrženci západných hodnôt“

„Vďaka vyhláseniam generála Curtisa, jedného z najvyšších vojensko-politických vodcov dnešného Západu, sa ukázalo v celej nahote, že Západ nepotrebuje a ani si neželá žiadne Rusko. Že pre Západ je najideálnejším riešením totálna smrť Ruska a je jedno, či v jeho čele budú stáť západní zradcovia a agenti, alebo či bude celá vláda Ruska zložená z homosexuálov. Rusko podľa Západu nemá právo na existenciu. Protiruskí aktivisti na Západe sú možno zaskočení, pretože americký generál strhol z ich lží a klamstiev závoj zahmlievania, ich kolegovia v Rusku si však uvedomili, že Západ ich poníma len ako „Kanonenfutter“ proti Rusku“, uviedol Modest Korelov.

Západ si proste želá likvidáciu akéhokoľvek Ruska.

Šéfredaktor analytickej redakcie ИА REGNUM Jurij Barančik skonštatoval, že Západ nepotrebuje silné Rusko a po celý čas, čo kolegovia na Západe hovorili o potrebe upevňovania politických, ekonomických a mocenských vzťahov, vlastne Rusko zrádzali a klamali. Juraj Barančik doslovne uviedol: “ O Talianoch je známe, že sú emocionálny národ, Scaparotti ako potomok Talianov od radosti zo získania svojej funkcie zabudol na opatrnosť a v návale emócií povedal viac, ako mal. Bravó. Proste bravó. Kam si teraz strčia svojich 25 rokov trvajúce liberoidné propagandistické vyhlásenia, v ktorých hovorili, že Západ potrebuje Rusko silné, neskorumpované, demokratické a trhovo rozvinuté?“.

Podľa mienky oboch odborníkov z ИА REGNUM sa generál Scaparotti preriekol v dvoch smeroch. V prvom priznal, že Západ si želá koniec a rozpad Ruska a v druhom priznal, že Rusko sa začína správať ako svetová veľmoc. A že toho sa USA veľmi boja, pretože im vyhovovalo zničené Rusko z rokov 1990 – 2000.

Vyhlásenia generála Scaparottiho sú podľa oboch ruských žurnalistov svedectvom, že Rusko ide správnym smerom.

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru