Bez servítky s Gábinou Osvaldovou! Zeman, migranti i šílenci z Evropské unie

“Pro mne dva pánové nejsou maminka a tatínek, maximálně jsou to dva tatínkové. Kdybych si měla vybrat, tak bych asi vždycky chtěla být dítě opravdové maminky s prsy a dělohou. Ty děti třeba mohou být šťastnější než v nějakém domově, ale maminka a tatínek to v této formě nebudou nikdy. Není to prostě plnohodnotná rodina, je to poněkud zvláštní, nepřirozený zásah. Příroda to takhle rozhodně neplánovala,” řekla Osvaldová.

“Byla jsem vychovaná naprosto liberálním přístupem, mám mezi homosexuály spousty kamarádů, kterých si vážím proto, že jsou umělecky nadaní a empatičtí a citliví. Ale odsud posud! Rovnoprávnost je jedna věc, ovšem prezentace, jež je mnohdy nechutná a pouťová, je podle mne zbytečná,” doplnila.

Exprezident Klaus dost často kritizuje Evropskou unii a zejména její lídry. Všeobecně se říká, že v EU sedí parta byrokratů, kteří jen vymýšlí blbosti a názor Gábiny Osvaldové od toho nemá vůbec daleko. “S tím taky souhlasím. Řekla bych, že EU vede parta šílenců a byrokratů a lidí, kteří nemají žádné svědomí. A za ČR tam mnohdy sedí ti, kteří ani nekopou za vlastní stát a vlastní lid. EU je strašlivý a zrůdný aparát, já tomu říkám Mordor. Protože v něm fungují lidé, kteří lžou a překrucují skutečnost. Mně stačí už jen ty stavby, které si pro sebe postavili! A v nich žijí od světa odtržení politici, kteří vymýšlejí věci, jež lidi otravují.”

Nezávidí jim ani obrovské peníze, které za své funkce mají. “Mám dojem, že si je vůbec nezaslouží. Na druhou stranu, kdyby ty peníze neměli, tak by cokoliv bylo hůř prosaditelné. Když si někoho koupíte a vysvětlíte mu, že on je teď v tom balíčku elitních a už téměř navěky, tak to má svou váhu. Tenhle zbytečný evropský moloch prostě funguje na základě peněz.”

zdroj: zastavmezlodeje.com

Přejít nahoru