Policista byl suspendován bez odměny za posmívání se LeBronu Jamesi

Bryantova smrt se stala místem, kde se Black Lives Matter shromáždila, a to navzdory skutečnosti, že se doslova pokoušela ubodat další dvě afroamerické ženy nožem, než Reardon zasáhl smrtící silou.

Silvester reagoval na LeBronovo hrozné převzetí incidentu vytvořením parodie, kde dorazí na místo násilného zločinu a poté zavolá dispečink.

“Odeslání, dospěl jsem k tomu rušení.” Necháte prosím LeBron okamžitě zavolat na můj mobilní telefon? Děkuji, “říká Silvester, zatímco říká účastníkům hádky, aby se drželi, zatímco LeBron volá zpět. Píše portál Summit News.

“LeBron, hej, jo, to jsem zase já,” říká Silvester. “Poslouchej, jsem tady na tomto rušivém hovoru a je tu člověk, který se snaží bodnout jiného chlapa nožem.” Co myslíš, že bych měl dělat?”

Silvester říká LeBronovi, že útočníci jsou oba černí a že „smrtící síla je zcela oprávněná“.

“Takže je ti jedno, jestli černoch zabije jiného černocha – ale je ti jedno, jestli bílý policista zabije černocha, i když to dělá proto, aby zachránil život jiného černocha?” Myslím tím, že to nedává moc smysl, ale na druhou stranu, v basketbalu jste opravdu dobří, takže si myslím, že se toho chopím, “říká Silvester.

Poté, co video získalo miliony zhlédnutí a pozornost zpravodajství v síti, starosta Bellevue odhalil, že Silvester byl vyšetřován poté, co proti němu podal stížnost soukromý občan.

Silvesterovo vlastní policejní oddělení také neztrácelo čas tím, že ho hodilo pod autobus.

„Úřad maršála Bellevue si je vědom extrémních kontroverzí ohledně virálního TikToku náměstka maršála Silvestera,“ uvádí se v prohlášení. “Provedená prohlášení NEPředstavují maršálovu kancelář Bellevue.” Úřad maršála Bellevue vždy požaduje, aby naši zástupci jednali s našimi občany přátelsky a profesionálně. Takto NENÍ očekáváno, že naši poslanci budou konat ve službě nebo využívat městský čas. Jedná se o personální problém, který je řešen interně. “

Přejít nahoru