Byl Ježíš Mimozemšťan?

Předpokládá se, že když andělé navštívili Marii v tom, co vnímala jako sen, ale byla to pravděpodobně jen návštěva mimozemšťanů. Mimozemšťané ji uměle oplodnili geneticky upraveným spermatem. Tímto mimozemšťanem byl „Angel-Gabriel“, člen mimozemské rasy. Ježíš měl údajně nadlidské schopnosti. Marie porodila Ježíše, když byla ještě panna, a proto byl Ježíš jedním z prvních mimozemšťansko-lidských hybridů. Raeliánské hnutí tento výhled podporuje.

Ježíš byl geneticky upravený hybrid mezi člověkem a mimozemšťany vyslaný na Zemi, aby primitivním lidem dal lekci lásky a tolerance. Jak řekl spisovatel Arthur C. Clarke: „Jakákoli dostatečně pokročilá technologie je k nerozeznání od magie.“ To vysvětluje, proč byli starověcí lidé „oklamáni“ Ježíšovými zázračnými silami. Nebylo to poprvé, co se mimozemšťané pokusili ovlivnit lidské záležitosti. Dříve se Mojžíšovi úspěšně jevili jako „hořící keř“ a vyhodili 10 přikázání na lidstvo.

Mimozemšťané manipulovali s lidskými dějinami již od doby před Biblí, ale to je příběh na další den. Mimozemšťané si mysleli, že Projekt Kristus se nebude lišit, ale je zbytečné říkat, že jejich malý experiment se strašně zvrtl.

EBEN-2 byli údajně dost rozrušení, když se vrátili, aby zkontrolovali Ježíšův pokrok, jen aby zjistili, že ho lidé zabili. Ještě horší je, že ho primitivní hlupáci začali uctívat! O 2000 let a miliony zvěrstev později je vesmírný mimozemšťan Ježíš stále mylně uctíván jako Bůh. Ale možná to byl záměr?

Nezapomínejme na zázračnou Betlémskou hvězdu…, což byla záhadná „hvězda“, která se objevila na obloze krátce před mimozemským narozením Ježíše. Najít tuto „hvězdu“ je dnes nemožné a mnozí nevěří, že ve skutečnosti existuje. Mohla by však být hvězda jednoduše mimozemskou kosmickou lodí? Určitě mají nějakou formu dopravy a starověcí bibličtí lidé si tuto hvězdnou loď mohli splést s doslovnou hvězdou.

Betlémská hvězda, jak ji křesťanská tradice má, vedla tři „moudré“ muže na místo v judském městě, kde nově narozené dítě významné eminence leželo v konstrukci, která chránila zvířata.

Tradice říká, že oslavovali narození nového krále. V této době ležel poblíž Jeruzaléma jako druh nárazníkové provincie mezi dvěma protivníky, nový bod v již tak komplikovaném politickém orgánu oblasti hnisající vojenskou silou dvou velkých armád, Římanů a Peršanů. Zdá se, že tito mudrci byli původně skupinou perských králů. Jen malé pozadí pro vás.

Výjimečné dítě počaté za jedinečných okolností, které se za výjimečných okolností narodilo s hvězdou o nic méně pro určené vodící světlo, které k němu přivádí speciální návštěvníky se zvláštním chováním.

To vše doprovázené zjeveními a vesmírnými projevy, skutečná magická show, kterou mohou všichni vidět a slyšet v malém významném městě před 2000 lety. Která další takzvaná nevysvětlitelná magická show, která dnes pokračuje, nese přirozené zmínky o tom všem, co se týče její podívané a zázraku? Ano, uhodli jste: Fenomén UFO.

zdroj: DailyMysteries

Přejít nahoru