Kam letos na dovolenou?

Nedávno zveřejněná cestovatelská mapa Evropy (https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/cestovani-podminky-covid-19-evropa-staty-cestovatelska-mapa-testy-koronavirus_2105310625_vtk) a dalších zemí nám ukazuje stále dokola to samé: karanténa, povinné testy PCR nebo očkovací průkaz. Jsou výjimky, kam se nepodíváte vůbec, např. USA a Kanada a naopak – pokud do Švýcarska přicestujete po zemi, vyhnete se PCR testům. Pozor na cesty do Španělska – pokud si nezajistíte veškeré náležitosti a příslušný QR kód ještě před cestou, čeká vás tam tučná pokuta!

Zajímavé je, že bez uvedení dalších detailů se zakazuje cesta do Brazílie jako ‘velmi nebezpečná’. Ale je tu malý háček – v Brazílii jsem na dovolené osobně byl a mohu tedy porovnat situaci přímo z terénu s tím, co nám tvrdily oficiální média. Ne, žádní mrtví, žádné přeplněné nemocnice, apod., NIC! Co jim zřejmě nejvíce vadí? Žádné povinné testy PCR a vůbec – žádné problémy (ovšem některé země testy vyžadují před opuštěním Brazílie – to byl i můj případ a po podezřelé reakci nechci o dalších tyčinkách v nose ani slyšet a ani to nikomu nedoporučuji!), nošení roušek je dobrovolné (lokální vlády nepřátelské režimu je ale vynucují pro vstup do jimi kontrolovaných prostor a supermarketů). Dokonce jsem byl informován, že i lidé se zdravotními problémy či pozitivními testy na koronavirus, byli do země vpuštěni bez problémů (bez nutnosti karantény či omezení pohybu). Také nyní, kdy nás straší další vlnou a počty mrtvých, nemocnice jsou údajně (zase) prázdné. I kdyby se statistiky o počtech mrtvých zakládaly na pravdě, je nutné vzít v úvahu ‘záhadné’ vymizení chřipky a úmrtí z jiných příčin a také to, že brazílie má více, než 200 miliónů obyvatel. Počty údajných nakažených jsou pro mě zcela irrelevantní, jelikož samotný Karry Mullis (vynálezce PCR testů) upozornil na jejich nevhodnost pro tento typ infekcí.

Byl jsem také překvapen relativním bezpečím, velmi nízkými cenami, vysokou kvalitou jídla a služeb, čistotou a krásou měst, přírodou a hlavně – ty brazilské ženy…! To vše ve městech Saõ Paulo a Los Santos, kde jsem se domluvil španělsky, jež se portugalštině trochu podobá. Proto bych se chtěl podělit o své zkušenosti – proč utrácet nehorázné ceny za základní služby ve ,,vyspělých zemích”, kde si vás neváží a zacházejí s vámi hůře, než se zločinci? Tohle se v Brazílii za mého pobytu nedělo! Navíc, za celý týden jsem prochodil a proběhal dnem i nocí zhruba 200-250 Km – ulicemi a plážemi a téměř jsem nenarazil na nějaká extra poblémová místa nebo lidi – i když samozřejmě je nutno si dávat pozor vždy. Dlouho do noci jsem vídal, jak poklidně kráčí mnohdy osamělé ženy se svým telefonem a ani náznak nebezpečí. Tím ale netvrdím, že není. Krása této země mi bere motivaci k návštěvě různých drahých míst jako je třeba Hawaii nebo jiná frekventovaná prázdninová letoviska.

Ovšem globalisté nespí a nyní začínají vlny protestů, jejichž cílem je právě president Jair Bolsonaro. On, jako jeden z velmi mála vůdců, si dovolil prohlásit, že se nenechá očkovat – to bylo některými chápáno jako nesmírná drzost! Po odmítnutí očkování před novináři doslova prohlásil: ,,chceš-li se proměnit v krokodýla, je to tvůj problém…” Tím zřejmě narazil na nebezpečné genetické a biologické materiály ve vakcínách, kdy také opakovaně upozorňuje na velmi nízkou úmrtnost v důsledku samotného koronaviru. Svými postoji kříží cestu těm, jež chtějí očkování vnucovat násilím celé populaci.

Pak je zde otázka: jsou zde i další země, kam lze cestovat jako člověk a nemuset se očkovat či si nechat strkat orávené tyčinky do nosu? Téměř ne! Odpověď jsem našel v další zprávě na serveru Yahoo!, kde byli zmínění vůdci 5ti zemí, jež údajně ‘špatně’ zvládali ,,boj proti koronaviru.” (https://es-us.noticias.yahoo.com/covid-19-l%c3%adderes-peor-gestionado-211854077.html)

Jako první byl zmíněn Donald Trump. Ten již není presidentem, byl odříznut od sociálních sítí a podobnému nařčení se nemůže bránit. Sociální parazité jej tedy logicky zmiňují. Další zemí je Indie – tam proběhlo masívní očkování velké části populace a je to spojováno právě s tím, že Indie se sociálním parazitům plně podvolila a nyní za to platí vysokými počty mrtvých. Objevují se spekulace, že právě v důsledku úmrtí po vakcínách jsou právě smrtící vakcíny vnucovány násilím zbytku přeživší populace, tzv. zdravotnickými brigádami za doprovodu armády a policie! Násilí je ospravedlňováno strachem z údajné nové mutace viru, která se vždy objevuje právě po masívním očkování. Informace o násilných brigádách lékařů s ozbrojeným doprovodem se objevují také z Peru a je možné, že tento fenomén bude mezinárodně sílit, pokud jej nikdo nezastaví. Takže USA poté, co se k moci dostal Joe Biden a Indie, jež se plně podvolila globalistům, jsou země definitivně zapovězené pro nějaké cestování – zde má článek pravdu.

Zbývají tedy pouhé tři:
– Brazílie, jež byla zmíněna jako nebezpečná a nebezečná vůbec není – zde globalisté umně míchají pravdu a lež tak, aby zmátly lidi mrtvé strachy z “chřipčičky”, jak by řekl sám Jair Bolsonaro. Tím narazil na fakt, že úmrtnost na koronavirus není příliš odlišná od úmrtnosti na chřipku.
– Mexiko, kde také president bání zavádění drakonických opatření. Americké ministerstvo zahraničí varuje své občany před cestou do Mexika nikoliv kvůli koronaviru, ale kvůli zvýšené kriminalitě, jež evidentně nikomu dříve nevadila.
– Bělorusko, kde prakticky neexistují žádná opatření a ani problémy s koronavirem související. I zde vidíme snahy o sesazení jejich presidenta. Do Běloruska bych se sám rád podíval a i tam jsou ceny a bezpečnostní situace velmi příznivé.

Nevím, kolik je dalších zapomenutých zemiček, kam lze ještě cestovat. Mnohé ráje Karibiku také podlehly tomuto šílenství – masívnímu nucenému očkování a dalším drakonickým opatřením. Možná nějaké ostrovní státečky v tichomoří? Snad.
Našel jsem ještě 2 země, které by mohly představovat výjimku:
– Turkmenistán, kde autoritativní vůdce dokonce zakázal medializaci korovaviru, ovšem nevíme, jak by se zachoval k příchozím ‘západním turistům’ nebo co se jejich vůdci zrodí v hlavě právě nyní. Do této země bych přeci jen raději zatím necestoval.
– Bhútán, který je (prozatím) ponechán v relativním klidu a kde se v rámci budhismu proklamují hodnoty jako jsou mezilidský respekt, štěstí a blahobyt. PCR testy jsou vyžadovány pouze v případě symptomů nemoci.

Tak opravdu nevím, ale myslím, že situace je hodně zlá. Těch pár zemiček se možná dlouhodobě neudrží, tím spíše ne, pokud padnou presidenti Mexika, Běloruska či Brazílie. Další věc je, jak se bude vyvíjet situace ve světě, jakmile začne masívní vymírání očkovaných lidí a s tím související ekomomické problémy. Také je dobré si všimnout: presidenti zmíněných zemí jsou z odlišného politického spektra. Jair Bolsonaro je ulta-pravice, zatímco Manuel Lopez Obrador levice, Lukašenko zřejmě někde mezi. Co je tedy spojuje? Vlastenectví, hrdinství a zdravý rozum. Uvědomují si vážnost situace a mají silnou vůli vzepřít se drakonickým opatřením globálního mostra, o kterém by si i původní komunisté mohli nechat jen zdát.

zdroj: nwoo.org

Přejít nahoru