HOAX! Nejvyšší soud USA ruší obecné očkování Billem Gatesem

2„Velké vítězství pro lidstvo a svobodu: Nejvyšší soud USA ruší obecné očkování Billem Gatesem a dalšími světovými predátory USA: Nejvyšší soud – Jako velké vítězství svobody zrušil Nejvyšší soud univerzální očkování.

Americký specialista na infekční nemoci Bill Gates, Fauci a Big Pharma prohrál případ Nejvyššího soudu USA a neprokázali, že všechny jejich vakcíny jsou bezpečné pro občany zdravotní péče za posledních 32 let !!

Soudní proces podala skupina vědců vedená senátorem Robertem F. Kennedym Jr., která uvedla:
„Nové vakcíně Covid je třeba se za každou cenu vyhnout.” Naléhavě vás upozorním na důležité otázky v souvislosti s dalším očkováním proti Covid-19. Poprvé v historii očkování nejnovější generace takzvaných mRNA vakcín přímo narušuje genetický materiál pacienta, a proto mění individuální genetický materiál, což je genetická manipulace, která již byla zakázána a dříve byla považována za trestný čin. Vakcína proti koronaviru není vakcína, buďte opatrní !! Co vždy byla vakcína? Vždy to byl samotný původce – mikrob nebo virus, který byl zabit nebo oslaben, tj. Oslaben, a byl zaveden do těla za účelem produkce protilátek. Není to ani vakcína proti koronaviru! To vůbec není!

Je součástí nejnovější skupiny mRNA (mRNA), které jsou údajně „vakcínami”.
V lidské buňce mRNA přeprogramuje normální RNA a DNA a vytvoří další protein.
Jinými slovy, nemá to nic společného s tradičními vakcínami!
Jinými slovy, je to nástroj genetického vlivu. Je to genová zbraň!
Jinými slovy, zničili by pozemšťany a přeživší by se stali GMO! Kvůli bezprecedentním vakcínám mRNA již očkovaní nemohou pokračovat v léčbě příznaků vakcíny.
Očkovaní lidé musí čelit následkům, protože se již nemohou vyléčit pouhým odstraněním toxinů z lidského těla, např. B. osoba s genetickou vadou, jako je Downův syndrom, Kleefelderův syndrom, rnerův syndrom nebo genetické srdeční selhání, hemofilie, cystická fibróza, Rettův syndrom atd.), Protože genetická vada je věčná!

To jasně znamená:

Pokud se po očkování mRNA objeví symptom očkování, nemohu pomoci ani já, ani jiný terapeut, protože poškození způsobené tímto typem očkování je geneticky nevratné.

Frans Daems “

ZDROJ

Přejít nahoru