Obama

Barack Obama oslavil 60. narozeniny. Velkolepá oslava se konala bez masek a to přesto, že v Americe je na vzestupu delta Covid variant. Když se fotky dostaly na veřejnost všichni jejich museli smazat + VIDEO

Bývalý americký prezident Barack Obama byl zachycen na video tancování bez masky na jeho masivní oslavě 60. narozenin. Video zveřejnila zpěvačka R&B a soulová zpěvačka Erykah Badu, která na akci vystoupila se svou kapelou. Ukazuje oslavence, jak předvádí své pohyby na pódiu a pak objímá ženu.

Poté, co se video a zprávy o Obamově obrovské párty staly virálními, museli hosté smazat fotografie, které se na velkolepé akci ukázaly, uvedl New York Post. Sputnik toto tvrzení nemohl ověřit.

“Kvůli pravidlům jsem musel smazat všechno. Bylo to určitě epické. Pokud se nějaká videa objeví, bude to virální. Celou dobu tancoval. Obamu nikdo nikdy předtím neviděl,” řekl TJ Chapman podle bulváru. Chapman je manažerem rappera Trapa Beckhama, který na akci vystoupil.

Z jejího účtu na Instagramu zmizelo i video Erykah Badu ukazující, jak bývalý prezident tančí bez masky.

Jak TJ Chapman, tak Trap Beckham zveřejnili příběhy a fotografie z Instagramu, které ukazovaly výzdobu a jídlo na oslavě narozenin, stejně jako kouření marihuany, což je v Massachusetts, kde se akce konala, legální. Píše portál Sputniknews.

Jak již bylo zmíněno dříve, Obamas údajně zamýšlel akci omezit, přičemž pozvána byla pouze rodina a blízcí přátelé, ale podle místních médií se akce zúčastnily stovky hostů, mezi nimi herci, režiséři, hudebníci, televizní hostitelé a politici.

Jeden uživatel sociálních médií žertoval, že se zdá, že pandemie je u konce a že život se může vrátit do normálu poté, co viděl bývalého prezidenta a jeho hosty na párty bez masek.

Přejít nahoru