Emmanuel Macron vyslal symbol, že byl pověřen budováním Evropského chrámu a je pod ochranou bohyně Minervy a její sovy moudrosti, o které hovořil na hoře Pnyx pod athénským pantheonem v září 2017 při projevu o reformě Evropské unie!

Světová média ve středu přinesla poněkud bizarní informaci o tom, že francouzský prezident Emmanuel Macron rozpoutal na internetu vlnu konspirací, a to paradoxně právě ve chvíli, kdy na internetu vystupoval se svým prohlášením, že zahajuje boj proti dezinformacím o vakcínách proti koronaviru. Jenže, jeho prohlášení bylo úplně překryto diskusí a polemikou o jeho tričku. Macron totiž ve videu vystoupil v černém tričku s podivným obrazcem [1], který připomíná kubistický expresionismus a obrazec ze všeho nejvíc připomíná sovu. Na internetu se okamžitě objevilo vodítko, že sova je symbolem okultního satanistického ritu Bohemian Grove, resp. jeho pobočky v San Franciscu Bohemian Club. Celé je to ale mnohem komplikovanější a Macron neodkazuje primárně na okultní lóži za mořem, ale na něco mnohem více evropského.

Hlavním problémem je, že člověk si pamatuje pouze informace za poslední zhruba 3 týdny, i když podle letitého výzkumu Stanfordské univerzity je to mnohem méně, přibližně člověk zapomene více jak 90% informací za pouhé 3 dny. Nikdo si proto nevzpomene na to, co se stalo v září 2017 v Řecku. Francouzský prezident přijel do Athén a na okultní datum 07-IX-17 vystoupil na posvátné athénské hoře Pnyx pod pantheonem řeckých Bohů a pronesl zásadní projev [2] svého života. Přednesl vizi o rekonstrukci a přestavbě Evropy a celého společenského řádu v Evropě [3]. Jeho okultní projev byl zarámován do mytologie a na konci projevu mluvil nejen o německém filosofu Hegelovi, ale začal mluvit i o sově Minervě, která ale pochází z římské mytologie, nikoliv z řecké. To je takové menší chucpe, kterého se Macron na hoře Pnyx dopustil před Řeky.

Macron totiž vyzval, aby Evropa měla více kuráže, než jakou má tato sova Minerva, tedy římská bohyně moudrosti a války. U globalistů platí, že se inspirují v okultní rovině Římskou říší (stejně jako se Římem inspirovali nacisté v dobách III. Říše), a proto o sově mluví jako o Minervě, i když jde o sovu, kterou měla řecká bohyně Athéna. Minerva totiž byla tzv. synkretickou (převzatou) bohyní moudrosti a válečnictví Římské říše a byla to ve skutečnosti bohyně Athéna převzatá Římany z řecké mytologie, kterou si Římané přejmenovali na Minervu. To jenom na vysvětlení, abyste se v tom zmatku vyznali, proč Macron na řecké Akropoli hovořil o římské bohyni Minervě a jejím ztělesnění v podobě sovy. Sova totiž ve starém Řecku ztělesňovala právě bohyni Athénu.

Emmanuel Macron přednesl v září 2017 v Akropoli životní projev, kterým vyzval k reformě Evropské unie a zmínil sovu Minervu
A podívejte se, co se stalo. Uběhnou 4 roky a Emmanuel Macron uprostřed virové krize, uprostřed Velkého Resetu evropské civilizace, uprostřed přestavby Evropského chrámu, najednou vystupuje na internetu s černým tričkem, na kterém má tu samou sovu, tu samou Minervu, o které hovořil v září 2017 na hoře Pnyx v Athénách, když burcoval Řeky a celou Evropu ve svém projevu k reformě celé EU po katastrofálním Brexitu Velké Británie v roce 2016.

Sova je symbolem Athén a v okultní rovině symbolizuje celou vyspělou západní civilizaci, neboť ztělesňuje moudrost a vědění. Sova je symbolem Athén jako někdejšího městského státu v Antice a podle mytologie to bylo převtělení pozdější římské bohyně Minervy, která doprovázela ostatní Bohy jako rádce, jako supervizor, jako někdo, kdo dává pozor, aby Bohové nedělali chyby. Minerva byla bohyní moudrosti a jako jediná poskytovala veškeré vědění všem Bohům, poskytovala jim tzv. kompendium, tedy souhrn naprosto všech znalostí o světě a o vesmíru.

Pokud dnes někdo provede “flash” symbolu sovy na veřejnosti, je to signál, že daná osoba je pod přímou ochranou a dozorem Minervy, tedy znalostního a vědomostního kompendia o světě a vesmíru. Emmanuel Macron byl podle všeho jmenován do pozice hlavního stavitele Evropského chrámu tzv. Nového Babylonu a symbol sovy znamená, že jeho práce je pod přímým dozorem architektů globalizace, přímo pod dozorem Minervy, která mu bude radit a dávat pozor na jeho kroky. Je to logické, protože Angela Merkel končí.

Již před časem německá kancléřka oznámila, že nebude obhajovat kancléřský post, že přenechá politiku a vedení jiným. Právě kvůli tomu byl Emmanuel Macron globalisty povýšen, ale protože je elév a je nezkušený, musí mít nad sebou neustálý dozor někoho s vědomostmi a moudrostí, a proto Macron musel vystoupit v tričku se symbolem sovy Minervy. Je to symbol, že Macron přebírá od Angely Merkel vedení v budování Chrámu a v reformě Evropy, ale že je pod dozorem Minervy, tedy rady Moudrých v přeneseném pojetí. A co s tím má společného Bohemian Grove a pobočka Bohemian Club?

Francouzský prezident se stal elévem Bohemian Grove a je připravován pod dozorem sovy k převzetí vůdčí role v reformě EU po odchodu Angely Merkel
Tato organizace je satanistickým okultním ritem, kde probíhají nejvyšší procesy řízení na této planetě. Je to před-domek exopolitických procesů řízení nad touto planetou. Tento okultní dům je de facto diplomatická platforma Progos, tedy sionistických globalistů, pro vyjednávání s ostatními domy mimo tuto planetu. I když o nějakém vyjednávání se dá jen těžko mluvit. Je to asi stejné, jako někdo v pozici šafáře, který by chtěl vyjednávat se šlechtou. Nejde ani tak o vyjednávání jako spíš o tributy v děsivých formách, o kterých zde ani nebudu psát. Velmi explicitně je to vysvětleno ve filmu Above Majestic.

Ovšem výměnou za to dostávají globalisté neomezené znalosti, technologie, informace. Sova nečerpá z kompendia typu Wikipedia, ale úplně z jiných zdrojů, okultní znalosti poskytují právě členové Bohemian Grove a Emmanuel Macron je podle všeho od této chvíle členem Bohemian Grove. Zobrazit si sovu Minervu na tričku, hlavní symbol Bohyně Minervy a athénského pantheonu, který smí používat jen Bohemian Grove, není náhodou. Ano, Macron se stal učedníkem, který je teď pod dozorem Moudrých, protože Angela brzy odejde. A až se to stane, Macron už musí být připraven, potom už si nebude moci dovolit dělat chyby.

Abyste pochopili, do jaké role byl Macron po Brexitu v roce 2016 celou dobu globalisty připravován, musíte si přečíst jeho zmíněný projev z hory Pnyx v Athénách v září 2017. Pokud jde o Athény, nachází se ve městě 7 vrchů, klidně je můžeme nazývat horami, i když jsou to jen kopce [4], které mají své specifické historické významy z Antiky. A právě hora Pnyx pod pantheonem byla místem zrodu řeckého plebiscitu, prvního veřejného řečniště pro správu věcí veřejných, tedy něco, co by se dalo nazvat kolébkou demokracie.

Volba tohoto místa byla více než symbolická, ale okultní náboj projevu z Macrona doslova kapal. Macron tehdy použil tuto platformu na hože Pnyx k tomu, aby se představil jako ten, kdo po odchodu Merkelové povede rekonstrukci a reformu Evropského chrámu. Ten okamžik právě nastává teď a dá se očekávat, že od Angely Merkel přijde v blízké době důležité oznámení. Projev Macrona tak předznamenává jeho roli.

Projev Emmanuela Macrona z hory Pnyx patří mezi Tlusté knihy, ale bez přečtení projevu nepochopíte Macrona, ani plány globalistů

Upozorňuji, že jeho projev v Akropoli na hoře Pnyx byl opravdu dlouhý a tudíž je to opravdu dlouhé čtení, které patří přesně do šuplíku s označením “Tlustá kniha” a pokud jste chtěli ke studiu konceptuálních procesů něco tlustšího, tak tady dole to máte. Je to plný překlad Macronova projevu, ale i když vám to zabere minimálně půl hodiny, abyste to přečetli, je to naprosto nezbytné, abyste pochopili, proč globalisté dosadí do čela budování Chrámu právě jeho. Na rozdíl od Merkelové, která je ztělesněním Realpolitik, je Macron idealista snící o globální demokracii, který se nebojí riskovat a používat jakékoliv nástroje, protože jeho ambice ospravedlňují v jeho očích prostředky všehoschopnosti. A právě úplně na konci projevu hovoří o sově Minervě, ale i o konceptu stříkání krve do 8 světových stran.

V projevu Macron apeluje hlavně na mladé lidi, na novou generaci, potažmo na Piráty a jejich voliče. Mluví o nich jako o těch, kteří budou budovat novou Evropu a právě oni musí mít odvahu riskovat a provádět šílené věci, o kterých si ostatní myslí, že je nelze provést. Macronův projev na hoře Pnyx byl na pomezí geniality a šílenství, ta hranice se velmi lehce smazává u těchto vysokostupňových ritovaných kádrů. Mnozí z vás mají Macrona za diletanta, ale to je krutý omyl.

Globalisté dosazují diletanty do čel slovanských zemí, a rovněž do čel zemí určených k likvidaci (např. USA), ale ne do čela Francké říše. Do těchto čel dosazují globalisté elévy, kteří se osvědčili pro své mimořádné schopnosti. A dnes po 4 letech od roku 2017 je Macron podle všeho chystán jako nový vůdce Evropy. Proto bude strašně důležité v příštích měsících sledovat Francii, protože po odchodu Merkelové bude platit v Evropě nové paradigma, že… jak ve Francii, tak v celé Evropě! Doufám, že tušíte, k čemu Evropa směřuje.

Více info na aeronet.cz

Přejít nahoru