Fanatická zastánkyně očkování zemřela po třetí dávce vakcíny Pfizer

Podle vlastních informací na Heislerovom účtu na Twitteru, kde bývalá profesorka horlivě aktualizovala své “pokroky v očkování” (jak to zdokumentoval “The Covid Blog”), dostala první dávku vakcíny mRNA 13. ledna. Druhá dávka zřejmě následovala počátkem dubna. 9. dubna totiž uvedla, že ona a její manžel měli jen mírné reakce na vakcínu a jen mírně je bolely ruce.

Vzorně dodržovala protikoronové opatření
Tato údajná “plná ochrana” pravděpodobně nestačila akademická, která byla “vzorná” iv dodržování protikoronových opatření. Venku se nechala fotografovat s rouškou a dokonce i její pes, jehož venčila, měl speciální respirátor FFP.

7. září si Heislerová nechala vpíchnout třetí dávku vakcíny. Po ní se její zdravotní stav rapidně zhoršil, přestože předtím byla zdravá. Ani ne po dvou týdnech zemřela. Ani v jejím případě nebude možné prokázat přímou souvislost s očkováním.

Zhoršení rakoviny po “posilovací” vakcíně
Stále častěji se však objevují zprávy o lidech, u kterých se po očkování vakcínou proti kůrou vyvinula rakovina, nebo u kterých se stávající rakovina náhle “explozivní” rozšířila.

Neochvějně hájila očkování
Heislerová, která v letech 1993 až 2018 vyučovala na univerzitní Fakultě filmu, televize a divadla (FTT), až do svého posledního momentu neochvějně hájila očkování. Podle “The Covid Blog” neskrývala nevraživost vůči neočkovaným. Podle ní jsou egoističtí a měly by zůstat sedět doma, dokud nedostanou rozum. Odopierači očkování si sami mohou za to, že onemocní, dodává report24.news.

 

Zdroj: Screenshot Twitter

Na své stránce na Twitteru profesorka neustále agitovala proti odpůrcům opatření a očkování. Údajně dokonce venčila svého psa, který měl respirátor.

zdroj: hlavnydennik.sk

Přejít nahoru