Bývalý šéf maďarské rozvědky varuje Německo, že muslimové připravují občanskou válku

Občanská válka je ostatně těsně před vypuknutím i v dalších zemích – Francii, Švédsku, Belgii a nedlouho poté i v Rakousku nebo Itálii. Všechny tyto země jsou systematicky islamizovány, přičemž počet muslimů již překročil onu magickou 10% hranici (oficiálně se zcela účelově udávají mnohem nižší čísla, což je dáno tím, že většina muslimů v uvedených zemích má již občanství dané země).

Zatímco němečtí politici a média si nenechají ujít příležitost, aby pokračovali v tom, jak je nový pestrý svět multikulturalismu báječný, bývalý šéf maďarské rozvědky Laszlo Földi varuje v maďarské státní televizi před desítkami tisíc invazistů, kteří – financovaní z ropných peněz – připravují v Německu občanskou válku. Postupně se přemístí se z takzvaných “NO-GO zón” a postupně rozšíří svou bojovou oblast. Současně budou založeny islámské strany, které pak také převezmou politickou moc v Německu.

To ostatně plně souzní s informacemi, které přichází například z Rakouska, kde se již muslimská komunita aktivizuje a začíná hovořit o postupném přechodu na džihád mečem. V podobné fázi je i Francie, kde se poslední dobou muslimy ovládaná území rozšiřují. Totéž se aktuálně děje ve Švédsku nebo Belgii. Tedy zdá se, že přechod k občanské válce, která by měla být oním “džihádem mečem” a přechodem ke konečnému převzetí moci, je nyní aktuální nejen v Německu.

A připomínám, že ani my nejsme z obliga, i když naštěstí do situace v těchto zemích máme zatím  daleko. Vláda již dala dostatečně najevo, že je k budoucí islamizaci plně svolná. Za této vlády se muslimská komunita u nás zcela přehlížela (MV se jí nevěnovalo téměř vůbec, zato neustále cílilo na “islamofoby”) a nyní dokonce došlo k založení nové džihádistické afghánské buňky pod pláštíkem údajných tlumočníků. Na první pohled však šlo o Afghánce, kteří vyznávají jen právo šaría a jsou pravověrnými muslimy.

Připravovaná občanská válka v Německu se samozřejmě týká celé Evropy, neboť Německo je hegemonem, jehož poslouchají všichni ostatní. A nakonec připomínám, že islám je hlavní zbraní globalistů proti Evropanům. A jedno je jisté, tato zbraň bude naplno spuštěna až tehdy, kdy to budou lidé nejméně očekávat, tedy v době, kdy budou soustředěni na úplně jiné problémy…

Video níže je maďarsky s německými titulky.

zdroj: necenzurovanapravda.cz

 

Přejít nahoru