Saúdský šejk dokáže ukončit hádku se svou ženou do 5 minut. Nyní radí, jak na to

Byli jsme překvapeni, ale i v Saúdské Arábii existují kazatelé, kteří nabízejí mužům západní přístup k řešení rodinných konfliktů. V zemi, kde je muž významně nadřazený nad svou ženou.

Nedávno saúdskoarabské noviny Al-Sharq al-Ausa představili světu rozhovor se slavným kazatelem a šejkem Hades Al-kárné, který sdílí své tajemství šťastného rodinného života.

Šejk je známý daleko za hranice své vlasti díky své knize “Nebuďte smutní!”, Která byla přeložena do více než 30 jazyků a stala se světovým bestsellerem. Dokonce i král Saúdské Arábie Salman ibn Abdul-Aziz Al Saud ocenil práci spisovatele.

Hades al-Karni tvrdí, že přišel na způsob, jak vyřešit jakýkoliv konflikt se svou milovanou. Tuto radu často sdílí na setkáních s mnoha obdivovateli. “Nazval jsem to” zázračný prostředek na šťastný rodinný život “. Ujišťuji vás, že pokud jej začnete používat, naleznete štěstí v rodinném životě. Mnoho lidí to už zkusilo a bylo spokojeno, “tvrdí šejk.

V případě jisté hádky se svou ženou byste určitě neměli zvyšovat hlas a ponižovat ji. Klasickou chybou mnoha mužů je věta: “Buď tiše, nemáš do toho co mluvit!” Je však velmi důležité, aby každá žena hovořila a tak ji nechte. Pokud to nepovažujete za důležité, ignorujte to, nebo alespoň předstírejte, že jste pozorně poslouchali.

I když jste si jisti, že máte pravdu, neodpovídejte na její slova, v mnoha případech to nestojí za to! “Naše polovičky nosí pod srdcem a krmí naše děti, dělají z domu domov, poskytují nám péči o nás a našich příbuzných s plným odhodláním. Proto jejich nezastavujte ve snaze něco říct! “Končí Hades al-Karni.

zdroj: cumil

Přejít nahoru