Seznamte se s anglickým dítětem, které odešlo ze školy, abyste se dozvědělo více o klimatu a inspirovala se Gretou Thunbergovou. Její maminka doufá, že se z ní stane Greta Thunbergová 2

Gregorie, která nemá žádné předchozí učitelské zkušenosti, začala dělat v lednu domácí školu pro svoji dceru Cora. Byla poučena o permakultuře a o tom, jak se starat o kuřata.

Lekce začínají, když je Cora připravena, a obvykle trvají přibližně 3 hodiny denně. Učí se o tématech, jako je obnovitelná energie a uhlíková stopa, prostřednictvím „tradičních“ metod učení, jako jsou knihy.

Gregorie pro Cheshire Live řekla: „Cora se každodenním životem učí, jak uspět a prospívat a být budoucí tvůrkyní zelené změny, aniž by si to v tomto mladém věku nutně uvědomovala.

“Chtěli jsme, aby vzdělávání Cory bylo více založené na přírodě a zaměřeno na to, jak žít udržitelněji.” Jako rodiče cítíme, že se pro řešení klimatické krize nedělá dost.

“Bojíme se, co budoucnost přinese našim dětem a vnoučatům. Populární názor je, že děti nemusí být zatíženy problémy a problémy, se kterými se v souvislosti se změnou klimatu potýkáme. “

Právě teď je sedmiletým Coriným snem stát se poštovkou, o čemž maminka Gregory věří, že ukazuje, že ji neovlivnili.

Řekla: „Myslím, že [to] docela efektivně ukazuje, že jí nenutíme potřebu„ být “čímkoli.”

Její matka také tvrdí, že se Cora inspirovala švédskou klimatickou aktivistkou Gretou Thunbergovou.

Gregorie vysvětlila: „Je si vědoma toho, kdo je, a naprosto ji obdivuje za to, že se‚ postavila dospělým ‘.

“Myslí si, že je” odvážná “za to, co dělá, a říká, že více lidí by mělo udělat něco, aby je lidé poslouchali, jako třeba Greta, pokud věří, že je něco tak důležité.”

Ne každý z jejich širší rodiny je spokojen s aranžmá, díky kterému se Cora učí „praktičtěji“, aniž by dodržovala stanovené osnovy.

Její matka vysvětlila: „Rodina si myslí, že jsme blázni, když jsme ji vzali ze školy, myslí si, že toho budeme hluboce litovat.” Píše portál Indy100.

“Oni si myslí, že je daleko od toho, aby Cora byla dobře připravila na budoucnost, věří, že bude špatně připravená, protože se nenaučila národní osnovy.”

Přejít nahoru