VIDEO: Klaus Schwab začal propagovat respirátor se zabudovaným testem, který nahlásí nakaženou osobu!

Klaus Schwab začal na webu WEF propagovat bonzovací respirátor vyvinutý Harvardskou univerzitou, modul připevněný na respirátoru nahlásí nositele v případě pozitivního testu, který je zabudovaný v respirátoru! Respirátor půjde propojit s mobilním telefonem a aplikací, která okamžitě nahlásí nositele respirátoru příslušným orgánům! Kdo nebude očkovaný, bude muset nosit bonzovací respirátory? Nechcete si nechat strkat nepříjemné špejle každý den do nosu? Noste respirátor se zabudovaným senzorem na Covid-19, který vás bude testovat a sledovat bez špejlování celý den!

 

Pokud jste si kladli někdy otázku, co udělají globalisté s lidmi, kteří se nebudou chtít nechat očkovat, tak podle všeho jsme právě dostali odpověď přímo od globalistů ze Světového ekonomického fóra v Davosu. Organizace vedená Klausem Schwabem totiž nahrála na svůj web nové video [1], kde globalisté propagují úplně nový respirátor vyvinutý Harvardskou univerzitou v USA. Tento respirátor má v sobě zabudovaný úplně nový biosenzor, který pracuje na principu mobilního PCR testu, který je umístěn v malém pouzdře přímo v masce a výsledek testu se zobrazuje na straně respirátoru, takže výsledek je okamžitě a viditelně na očích všem lidem okolo vás.

 

Senzor dokáže člověka testovat po dobu 24 až 48 hodin, poté je nutné respirátor vyměnit za nový. Po celou dobu senzor opakovaně v intervalech testuje mikrokapénky z vašeho dechu a sleduje přítomnost specifických proteinů, které jsou typické pro Covid-19. Zatímco budete dýchat, senzor bude sledovat doslova každý váš nádech a výdech, bude analyzovat mikrokapénky a de facto tak půjde o trvalý a nepřetržitý diagnostický proces a sledování zdravotního stavu, bez přestávky. Doslova jako Total Care, tedy totální zdravotní péče, která s ní ale nemá nic společného.

Přímo ve videu se uvádí, že toto testování je na rozdíl od výtěrů nosními špejlemi bezbolestné a navíc spolehlivé stejně jako PCR testy. Zatímco špejlový test má pochybnou vypovídací hodnotu jen v okamžiku testu a strčení špejle do nosu, v případě této masky se senzorem je test platný neustále a v reálném čase po celou dobu nošení masky. Jinými slovy, tato maska bude diagnostickým nástrojem permanentního charakteru, protože po celou dobu nošení masky bude na svého nositele vizuálně bonzovat a hlásit jeho zdravotní stav prostřednictvím proužku na straně respirátoru. Píše portál Infovojna.sk.

Přejít nahoru