Doktor Hnízdil šokuje: Pandemie by šla ukončit ze dne na den! Ale … (VIDEO)

Je na škodu věci, že zatímco v sousední České republice oponenti vakcinace jistý prostor v médiích dostávají, u nás jsou stále vytlačováni na vedlejší kolej. A přitom i na Slovensku je mnoho lékařů s rozmanitými názory. Jirka Kudrfalz ve videu zveřejnil sestřih diskuse doktorů Jana Hnízdila a Romana Šmucler na CNN Prima news. Jejich názory jsou velmi zajímavé. Celou pandemii a očkování staví do úplně jiného světla.

Pozitivně testován člověk nemusí být nemocný, nebo nakažlivý

Jan Hnízdil přiznává, že ho nejvíce překvapil ten mediální doprovod covidu. “Myslím si, že ještě nikdy v historii žádná nemoc nedostala takový mediální náboj. My jsme rok a půl bombardováni počtem nakažených či počtem mrtvých. Největší mediální prostor s nejznámějšími komentátory, na kterých se odvolává vláda, dostávají profesor Jaroslav Flégr, profesor Václav Hořejší a profesor Jan Konvalinka, “říká doktor Hnízdil, který všech tří osobně zná a se všemi si tyká.

“Ani jeden z nich však nemá medicínské vzdělání. Jaroslav je evoluční biolog, Václav je molekulární imunolog a Honza je biochemik. A tito lidé v životě nebyli v kontaktu s pacientem, “konstatuje Hnízdil, podle kterého si oni vůbec neuvědomují, jaké mají jejich výroky o mrtvolách, mrazák, Lockdown či krve na rukou zničující vliv na psychiku lidí, když to vidí v médiích.

“Poslouchat toto nebo bombardovat lidí těmito zprávami má zničující vliv na jejich zdraví. Ti lidé začnou umírat pouze z toho, i kdyby tu ten virus nebyl. Ale on tady je, “netají lékař. “Myslel jsem si, že ty Lockdown a různé zákazy jsou důsledkem toho, že vláda to nečekala a zůstala překvapená. Toto však nejde omlouvat rok a půl. Myslím, že oni teď už ty informace, co bylo špatné, mají. Proto si myslím, že ta pandemie by šla ukončit ze dne na den, “šokuje doktor Jan Hnízdil.

“Denně slyšíme počty nakažených, ale to nejsou nakaženi, ale pozitivně testování. A takový člověk vůbec nemusí být nemocný nebo nakažlivý. Ten pozitivní test tuto informaci vůbec nedává, ale já jen jakýmsi náznakem. Na základě pozitivity by měl být ten člověk vyšetřen, zda má klinické příznaky. Teprve potom je možné ho označit na nemocného, ​​”vysvětluje lékař.

Covid přenášejí i očkováni, tak přestaňme lidem říkat nesmysly
Pokud by se podle Hnízdila tímto masovým způsobem testovalo obrovské množství lidí na jakýkoliv virus, například obyčejné rýmy, tak do týdne zde máte pandemii. “Ve chvíli, kdy se ukončí hon na zdravých lidí, děti ve školách, všude, ve chvíli, kdy se přestane testovat a zdravotnictví se začne starat o skutečně nemocné a nebude aktivně vyhledávat pozitivní testovaných, je konec pandemie.

Avšak to nemůžeme dopustit, protože pokud budou pozitivně testování, tak nezdůvodní tlak na očkování, “konstatuje pravdu, kterou nechce nikdo z farmaceutického průmyslu slyšet.

K vážným slovům doktora Jana Hnízdila se přidal i doktor Roman Šmucler, prezident České stomatologické komory. “Pandemie v Čechách skončí až parlament většinou hlasů řekne, že pandemie skončila. Máme totiž pandemický zákon, to znamená, že buď skončí pandemie hlasováním v parlamentu, nebo skončí expirací toho zákona, “vysvětluje doktor Šmucler.

https://www.facebook.com/100060211150136/videos/561836898301124/

Rakouský kancléř Kurz řekl podle Šmucler asi nejgeniálnější to, že v této chvíli je covid soukromá záležitost, ne veřejná. “Čili my máme pro lidi, kteří chtějí být očkování, očkovací látky a jsme je schopni velmi dobře léčit, protože máme vynikající léky. My přece víme, že covid přenášejí i očkováni, tak přestaňme lidem říkat nesmysly, protože to víme z těch studií, “říká ve videu Šmucler. Dodává, že v Čechách nemají vysokou incidenci mezi očkovanými, protože těch netestují.

“Když přestane očkovat i neočkovaných tak zjistíme, že virus zmizel. A dokonce to bude asi jako při každé chřipkové epidemii, že ti očkováni, tak jako jsem například i já, to budou roznášet více. Když je běžná chřipková epidemie, tak kdo to roznáší? Babička, kterou to sestřelí a zůstane v posteli, nebo nabušený sportovec, který je obchodní cestující, který si každý den třikrát smrk a projde republiku? “Ptá se v samém závěru sestřihu diskusní relace doktor Roman Šmucler.

zdroj: hlavnydennik.sk

Přejít nahoru