Anglie hlásí ohromný nárůst úmrtí v létě, ale ne na covid. Načež nadměrně umírají i další Evropané? Zachrání nás už jen čip?

Od 2. července zaznamenali v Anglii a Walesu až téměř 10 tisíc úmrtí navíc ve srovnání s 5-letým průměrem před pandemie. Až polovina z nich nebyla na covid. Co tedy zabilo tyto lidi?

Anglie uvádí, že více než 2 000 případů byly pro ischemickou chorobu srdeční, cca 1 500 infarkty, 760 mozkových příhod a skoro 4 000 pro jiné nemoci krevního oběhu. Závažné a chronické respirační infekce činily až skoro 3 500 případů, 1 234 případů onemocnění močových cest a 1 900 úmrtních certifikátů udávalo jako příčinu cukrovku.

Nejenže křivka nadbytečných úmrtí v Evropě je vyšší než v letních měsících předpandemické let ale také vyšší než loni v létě (bez vakcín). Je to evidentní iz grafů Euromomo, které po týdnech zaznamenávají počet úmrtí, ačkoli ty poslední mohou být ještě časem navýšeny. Přestože na jaře se stalo něco zvláštního, protože Izrael měl vyšší přírůstky a pak na pár týdnů vypadl. Když ho vrátili zpět, křivka úmrtí v posledních týdnech byla snížena oproti tomu, co vykazovala předtím.

EuroMOMOEuroMOMO miera nadbytočných úmrtí podľa vekových skupín v 26 európskych krajinách

Speciální ve skupině dětí a mladých do 44 let je míra nadbytečných úmrtí v Evropě podstatně vyšší letos v letních měsících než kdykoliv předtím (viz grafy). V létě však v Evropě covidovú sezónu nemáme na rozdíl od Izraele a jižních států USA, které se nacházejí v subtropech. V létě zažívají druhou covid sezónu evidentně pro nedostatek vitaminu D3. Nastupují totiž takové horka, že nelze být ven v době, kdy si kůže tvoří D3 ze slunce. Navíc se skrývají v klimatizovaných prostorách, kde je šíření viru mnohem snadněji.

Podle portálu britští zdravotní experti nárůst úmrtí v létě připisují tomu, že lidem se nedostalo zdravotní péče během Lockdown a jejich stav se náhle zhoršil, proč ale právě u mladších?

Vyznívá to podobně jako výmluva našeho ministra, že se lidé tento měsíc nenakazili na setkání s papežem, ale spíše během bramborové brigády či na svatební tancovačce. Britové však podle Yahoo méně než roky předtím běhali za lékaři, ačkoli konzultovali na telefonu. Objednaných operací bylo o 3,5 milionu méně mezi únorem 2020 a březnem 2021 jako předtím.

GrafGraf: Nárast NEkovidových úmrtí v Anglicku a Walese u mužov je v letných mesiacoch porovnateľne vyšší ako pred rokom bez vakcín a tiež po lockdowne

Odborníci v tom vidí tichou sekundární pandemii, jakoby to byla nutnost, že jsme zde měli Lockdown. Jednoduše za tyto úmrtí nesou zodpovědnost právě ti, kteří zbytečné a škodlivé Lockdown naordinovali a omezily léčbu jiných nemocí, neboť jen jedna nemoc existovala poslední rok a půl – covid. I to, jediné co radili bylo ji neléčit časně, ale až v nemocnici, neboť prý potřebovali snižovat křivku hospitalizací a zátěž nemocnic.

I kdyby to bylo pro Lockdown, nemůžeme ignorovat ani fakt, že zde probíhala kromě Lockdown i nejmasivnější vakcinační kampaň mRNA “koktejly”, pro které bylo v některých státech třeba dokonce změnit definici slova vakcína v legislativě. Za tyto vakcíny odmítli převzít odpovědnost výrobci, vlády států či lékaři, který je podávali. Přesto se o vakcíně všude psalo jen pozitivní, jak to již o vakcínách bývá – s nálepkou “bezpečná a účinná”.

Bombastická účinnost vakcín, se propadla ve srovnání s tím, jak ji výrobci slibovali, když ji prodávaly. V Izraeli, který má stejně vysokou letní covidovú úmrtnost i minulé léto bez vakcín, účinnost Pfizer vakcíny před nákazou přepočítali už jen na 18%. V konkurenčním boji mRNA vakcíny vyřadili DNA vektorové vakcíny jako AstraZeneca, chvíli byly pochybnosti io Janssen vakcíně pro jejich závažné nežádoucí účinky.

Je však na místě připustit i to, že bezpečnost nyní podávaných vakcín a speciální Pfizer vakcín, které nám Brusel objednal štědře skoro 2 miliardy, se ukáže planým slibem. Dnes už asi každý zná případy zhoršeného stavu po očkování. Medializovaných případů je dostatek, přestože mnohem více lidí se bojí ozvat se, ostatně i proto, že tím nic nezískají. Poškození po 1. dávce jsou ti nejchudšímu, protože se bojí dát si další a tak i přes ochotě očkovat mají omezená práva a žádné odškodné.

Vysoké riziko srdečních onemocnění u mladších, tj. pod 40 let, a speciální dětí bylo už zdokumentováno z dat v Izraeli, Británii i Kalifornii. Uznají jednou, že vakcína není až tak bezpečná? Albert Boula, CEO koncernu Pfizeru, už řekl, že vakcína asi úplně ztratí účinnost vůči nějakému variantu. Zdá se, že to už i potvrdili v Japonsku na Delta 4+ variantě s tím, že jsou jím více náchylní se nakazit právě očkováni. Vždyť právě i pro vakcínu virus mutuje, ačkoli někteří se nám snaží namluvit, že pro neočkovaných podle logiky na hlavu, že rezistence bakterií vůči antibiotikům se zvyšuje kvůli těm, co je nepoužívají.

Mikročip dodávajúci liekMikročip dodávajúci liek

Nejnovější Pfizer začal testovat nový antivirální lék, který chce patentovat jako anti-Covid tabletku. Má být pro ty, kteří byli v kontaktu s pozitivním, aby nedostali vážně příznaky. Příště si možná všichni budeme muset dát takovou tabletku namísto včeličky. Neboť když vakcína bez záruk se ukáže fiaskem, je tu ještě plán B nebo plán od začátku? Zda to bude tabletka s mikročipem podle nejrevolučnějšího medicínského designu, který poprvé otestovali na lidech před 10 lety, se snad už brzy dozvíme.

Čip totiž umí v pravidelných intervalech dávkovat léčivo i dlouhodobě. No nedali byste se také na takový masový experiment?

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru