Anketa, která se nepovedla

Televizní kanál WXYZ 7 v Detroitu minulý pátek na své stránce na Facebooku vyzval diváky, aby jim napsali, pokud přišli o někoho blízkého proto, že odmítl vakcínu proti COVIDu-19. To jasně naznačuje, že začínají zoufale hledat tyto příběhy a mají problém je najít.

Nevím, jestli nějaké takové příběhy získali mailem, ale výzva na jejich stránce na Facebooku v době psaní tohoto příspěvku obdržela více než 182 tisíc komentářů (v současnosti 197 tisíc)) a zdá se, že to jsou všechno komentáře těch, kteří po očkování vakcínou COVID přišli o své blízké, a pak také dotazy, proč se televize nezabývá případy úmrtí po očkování.

Prošel jsem mnoho desítek komentářů a neviděl jsem ani jeden, který by uváděl, že ztratili někoho na COVID poté, co odmítl injekci COVID-19.

Lidé, kteří jsou na Facebooku a dalších platformách velkých technologií umlčováni a cenzurováni, využili příležitosti a podělili se spontánně o své příběhy. Je úžasné, že je Facebook zatím nechal zveřejněné. Možná je to pro jejich počet, byl by to pravděpodobně ještě větší průšvih, kdyby to teď vymazal.

Jsem zvědav, co teď stanice WXYZ udělá? Udělají to, co dělá většina korporátních mediálních společností, poháněných téměř neomezenými zdroji od svých miliardářských majitelů z Wall Street, kteří jsou téměř všichni napojeni na farmaceutický průmysl, a prostě si místo toho půjdou najmout herce, aby příběh udělali a vymysleli si je?

Zde je několik snímků obrazovky komentářů, které jsou reprezentativní pro to, co lidé píší, pro případ, že by to stáhli.

[...]

Další zdroje

Teens 50X More Likely to Have Heart Disease After COVID Shots than All Other FDA Approved Vaccines in 2021 Combined – CDC Admits True but Still Recommends It (Pravděpodobnost onemocnění srdce u dospívajících po očkování COVID je 50× vyšší než u všech ostatních vakcín schválených FDA v roce 2021 dohromady – CDC přiznává, že je to pravda, ale přesto je doporučuje)

[...]

Besides Fetal Deaths, Breastfeeding Babies are Dying and becoming Sick following Mothers’ COVID Shots (Kromě úmrtí plodu umírají a onemocní i kojené děti po injekcích COVID od matek)

Military Members are Dying and Suffering Crippling Effects from COVID Vaccinations (Příslušníci armády umírají a trpí zhoubnými následky očkování proti COVIDu)

CDC: Teens Injected with COVID Shots have 7.5 X More Deaths, 15 X More Disabilities, 44 X More Hospitalizations than All FDA Approved Vaccines in 2021 (CDC: V roce 2021 mají dospívající, kterým byly aplikovány injekce COVID, 7,5krát více úmrtí, 15krát více postižení a 44krát více hospitalizací než všechny vakcíny schválené FDA.)

COVID Shots Are Killing and Crippling Teens in Record Numbers – Young Children Are Next (Injekce COVID zabíjejí a mrzačí teenagery v rekordním počtu – na řadě jsou malé děti)

zdroj: zvedavec.org

Přejít nahoru