Financial Times říká, že Evropané by se měli „připravit na demografické doplnění Arabů a Asiatů“

Není překvapením, že má také úzké vztahy se Světovým ekonomickým fórem a Radou pro zahraniční vztahy a byl „členem globální správy“ v Brookingsově instituci.

Khanna směšně tvrdí, že velké pruhy planety se v důsledku změny klimatu stanou „neobyvatelnými“, což způsobí, že „miliony, ne -li miliardy lidí … se přestěhují do terénu v zeměpisných šířkách, které nejlépe vyhovují přežití“. Píše portál Europe Infowars.

Poté tvrdí, že „nedostatek pracovních sil“ v ​​Severní Americe a Evropě bude vyžadovat, aby tyto regiony „podle toho otevřely kohoutky imigrace“.

“Severní Amerika a Eurasie musí absorbovat více lidí,” požaduje Khanna, zdánlivě nespokojená s obrovským počtem migrantů, které už přijímají.

“Dnešní fiskálně napjaté a vylidňující se země Visegrádu by se mohly spojit ve větší federaci, aby lépe spravovaly své životně důležité lesy, zemědělství a řeky, aby se připravily na demografické doplnění Arabů a Asiatů,” píše.

https://twitter.com/TheGustavianist/status/1446098550530654217?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1446098550530654217%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Feurope.infowars.com%2Ffinancial-times-says-europeans-should-prepare-for-demographic-replenishment-by-arabs-and-asians%2F

Visegrádskými zeměmi jsou Česká republika, Maďarsko, Polsko a Slovensko.

Myšlenka, že budou Američané a Evropané „doplněni“ nebo „nahrazeni“ populací migrantů, je oblastí diskuse, která je řešena velmi odlišně v závislosti na tom, na které straně se nacházíte.

Přejít nahoru