Česká lékařská komora si odhlasovala šokující požadavek na povinná očkování všech lékařů, zdravotníků a spolu s nimi i všech zaměstnanců v sociálních službách!

Naše redakce byla upozorněna na neuvěřitelný skandál, který byl zamaskován minulý víkend díky probíhajícím parlamentním volbám v ČR, když celý národ seděl u televizních obrazovek a čekal na vyhlášení výsledků voleb. Byla sobota 9. října 2021 a zatímco lidé ještě plnili volební místnosti a hlasovali, tak v tuto dobu se v Praze od 9:00 hodin v Domě lékařů na Praze 9 konalo zasedání představenstva České lékařské komory a měli v plánu řešení své běžné agendy.

Jenže, během tohoto zasedání představenstvo ČLK na návrh Vědecké rady ČLK odhlasovalo požadavek na povinná očkování všech lékařů, sester a veškerých zdravotníků. A spolu s nimi i veškerých pracovníků v sociálních službách. Zápis ze zasedání představenstva ČLK najdete zde. Tento požadavek je za horizontem Listiny základních práv a svobod a je v rozporu s Norimberským kodexem, který zakazuje pokusy na lidech. Současné vakcíny proti koronaviru nelze považovat za lékařské prostředky bezpečného použití, napsala nám do redakce lékařka, která spolu s kolegy zvažuje právní kroky proti České lékařské komoře, která je podle jejích slov ve vleku propagandy farmaceutických společnosti.

Zápis ze zasedání ČLK

Vakcíny neposkytují očkovaným lidem imunitu a zejména ani bezinfekčnost. Za normálních okolností se vakcíny testují v klinických studiích po dobu 10 let a hledají se vzorce a podmínky pro vzniky vedlejších účinků a příznaků. Tato dlouhá doba není bezúčelná, ale má prokázat bezpečnost vakcín předtím, než je vakcína nasazena úplně v celé populaci. Jako lékařka nemohu jednat v rozporu s Hippokratovou přísahou a doporučovat pacientovi něco, o čem nejsem přesvědčena, že je pro něj bezpečné, uvedla lékařka v emailu.

Povinné vynucování očkování na lékařích je v rozporu s principy lékařské etiky, protože lékař není farmakolog a ani molekulární bioinženýr, aby dokázal posoudit bezpečnost experimentální technologie mRNA, která je poprvé v historii použita právě ve vakcínách proti koronaviru. Ještě nikdy v minulosti nebyla mRNA technologie na obyvatelstvu vyzkoušena, protože dodnes neexistuje žádná dlouhodobá klinická studie, tedy právě ta, která obvykle trvá 10 i více let.

Lékaři jsou v šoku, komora odhlasovala požadavek na povinná očkování všech zdravotníků, hovoří se dokonce o vyhlášení války mezi lékaři

Určitá část lékařů se nehodlá podílet na tomto plošném pokusu na lidech a odmítá proti koronaviru očkovat nejen sebe, ale i své pacienty. Usnesení ČLK považují někteří lékaři dokonce za vyhlášení války mezi sebou. Velká část těchto lékařů odmítajících roztok jsou praktici z obvodních středisek, kteří si odmítají vzít na svědomí své pacienty, které znají osobně. Představte si situaci, že obvodní lékař na malé obci bude propagovat očkování, bude přesvědčovat své pacienty, ale oni po naočkování začnou mít problémy a lidé začnou lékaře nenávidět a budou ho proklínat.

Lékaři někde ve velké nemocnici v Praze to může být šumák, co si myslí pacienti a jaké vedlejší komplikace jim jehla přinese. Jenže na obci, na malém městě, to je úplně jiný příběh. Obvodní lékař si nemůže dovolit znepřátelit pacienty, se kterými žije a bydlí v jednom místě. A není divu, že právě na těchto úrovních je velká nevole lékařů k jakémukoliv očkování, pakliže si to pacient sám nevyžádá a nehučí do lékaře, že chce honem honem naočkovat. Mnoho lékařů dokonce lidi upozorňuje, aby to zvážili dvakrát. A předsednictvo ČLK minulou sobotu tak odhlasovalo i kritiku proti lékařům, kteří zpochybňují očkování.

Více info na Aeronet

Přejít nahoru