První dojmy z užívání Pulze a v čem je lepší

Pokrok nezastavíme…

 

Uživatel má v současné době možnost si vybírat z velkého množství značek nabízejících zařízení zahřívajících tabák. Mezi českými uživateli si oblibu získalo například zařízení na zahřívaný tabák Pulze, značky Imperial Brands, která se pyšní dlouholetou tradicí na českém tabákovém trhu.  A jaké jsou tedy hlavní výhody užívání zahřívaného tabáku ve srovnání s klasickými výrobky?

 

  •     Zahřívaný tabák nezanechává nežádoucí pach.
  •     Vzhledem k minimálnímu množství uvolněného kouře užívání Pulze neobtěžuje okolí.
  •     Díky pokrokové technologii tělo nevstřebává takové množství toxinů.
  •     Na rozdíl od jiných tabákových výrobků Pulze nezabarvuje.

 

Sbohem černé svědomí

 

Největší dík tomuto technologickému pokroku, v oblasti užívání tabáku, však patří především za to nejcennější, co máme a tím je naše zdraví. Rituál, který je součástí denní rutiny nám tak již nemusí zanechávat  černé svědomí vůči zdraví našemu i našeho okolí.

 

Jaké jsou přínosy?

 

A jak užívání zahřívaného tabáku hodnotí uživatelé, kteří klasické výrobky vyměnili?

 

Pro některé z nich znamenal přechod na zahřívaný tabák řešení problémů souvisejících se všudypřítomným pachem kouře, který obtěžoval jejich nejbližší okolí. Jiným se například zlepšila fyzická kondice, kterou předtím otupěli užíváním klasických výrobků.

 

Důvodů, proč se zamyslet nad tím, co naše tělo denně vstřebává, je spousta. Technologický vývoj nám však již nyní dává možnost volby alternativních řešení. Teď už je jen na vás, jakou cestou se rozhodnete vydat.

 

Autor: Elena Gotfried

 

Přejít nahoru