Nezaočkované čeká osamělý a nešťastný život, tvrdí šéf lékařů z australského Queenslandu

Prezident Australské lékařské asociace státu Queensland Chris Perry poslal lidem, kteří vzdorují povinnému očkování, temné varování. V rozhovoru pro televizní stanici Channel 9 je nazval bláznami, které čeká mizerný život.

„Jsou blázni, když se nedají očkovat, život bude bez očkování nešťastný. Nebudete se moci skrývat a nebudete moci přimět lékaře, aby podepsal, že jste obdrželi výjimku. Jsou stanovena pravidla a lékaři budou kontrolováni, každé jejich udělení výjimky se bude pečlivě zkoumat.“ Chris Perry důrazně varoval před porušováním vládních pravidel – všichni, kdo se pokusí „obejít systém“, budou mít problém a mohou být obviněni z podvodu.

Totální vyloučení ze společnosti – to čeká lidi, kteří dobrovolně nepřijali vakcínu. „Pokud nejste očkováni, bude pro vás velmi obtížné udržet si zaměstnání. Nebudete moci jít nikam za zábavou. Budete mít velmi, velmi osamělý život,“ řekl.

V Queenslandu se má podle slibů vlády vrátit vše do normálu, když bude oběma dávkami naočkováno 80 procent obyvatel – zatím je to zhruba o deset méně. Ve stejném momentě život pro neočkované skončí. Oficiálně se z nich stanou Untermenschen, lidé druhé kategorie. Premiérka Queenslandu Annastasia Palaszczuk nedávno potvrdila výstavbu nových karanténních zařízení – budou v nich končit i lidé bez vakcíny. Vyloučení ze společnosti, zavření v karanténě, žijící své „velmi, velmi osamělé životy“. Takové, jaké naplánovali pro všechny neočkované tohoto světa.

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru