Bude někdy možné obejít povinnost očkování? Generální ředitel společnosti Pfizer: Už existuje způsob, jak zjistit, zda člověk dostal svou dávku, nebo ne

Na internetu koluje video, na kterém generální ředitel společnosti Pfizer Altert Bourl hovoří na Světovém ekonomickém fóru pod vedením Klause Schwaba v roce 2018, tedy ještě před vypuknutím pandemie. Tam v rámci sekce “Transformace zdravotnictví ve čtvrté průmyslové revoluci” vysvětlil možnosti technických inovací, které ovlivní léčbu lidí budoucnosti. Až mi z toho běhal mráz po zádech.

Na otázku jednoho z novinářů, jak chtějí zajistit, aby pacienti skutečně užívali své léky, protože mnozí z nich mohou lhát, odpověděl generální ředitel společnosti Pfizer Albertos Bourla:

“To, co se v této oblasti děje, je opravdu fascinující. FDA (americký Federální úřad pro kontrolu potravin a léčiv, pozn. red.) nedávno schválil první “elektronickou pilulku”, pokud to tak mohu nazvat. Je to v podstatě biologický čip, ale je v pilulce. Když si pilulku vezmete a je v žaludku, vyšle signál, že jste si pilulku vzali. Představte si tedy možnosti jeho využití. Zdravotní pojišťovny by věděly, že pacienti užívají léky tak, jak mají. Je fascinující, co se v této oblasti v současnosti děje.”

Řada zemí směřuje k zavedení povinného očkování proti Covidu. Někteří lidé protestují, jiní hledají způsoby, jak to obejít, a tak se mnozí uchylují i k falešným covid pasům a podplácení lékařů. Povinné očkování v tak masovém měřítku je však obtížně kontrolovatelné a “biočip”, o kterém ředitel společnosti Pfizer nadšeně hovořil, by mohl být cestou vpřed. Navíc nedávno oznámil, že lidé budou pravděpodobně potřebovat čtvrtou dávku dříve, než se očekávalo u varianty omicron.

Nedávné konspirace o mikročipech a nanočipech, sledování lidí prostřednictvím biometrických údajů, které pak bude zpracovávat umělá inteligence pro vlády a instituce a na jejich základě budou vydávána různá “doporučení”, se tak jeví jako blízká budoucnost.

 

Přejít nahoru