Zavraždili Dr. Noacka za kritiku mRNA vakcín?

Německý profesor chemie Dr. Andreas Noack je údajně mrtev. Bylo to oznámeno jeho těhotnou partnerkou ve videu, které uveřejnila na YouTube. Uvedla v něm, že Andreas Noack byl napaden neznámými lidmi a následkem toho zemřel.

Žena neposkytla o této události další podrobnosti a pravdivost jejího svědectví nemůže být ověřena.

Útok se odehrál 23. listopadu, krátce poté, co Andres Noack zveřejnil na Twitteru na pokračování čtyři videa, ve kterých vysvětlil, že oxid grafenu ve vakcínách funguje jako žiletka, která rozřeže epitel a není biologicky rozložitelná.

Označil očkování mRNA vakcínami za masovou vraždu a apeloval na lékaře a politiky, aby od očkování upustili. Vybízel posluchače, aby videa nahráli či přepsali, zveřejnili je na co nejvíce místech a posílali lékařům a politikům.

Obecně bylo oznámeno, že doktor Noack zemřel na dýchací potíže, aniž by byly uvedeny další skutečnosti.

Dr. Noack byl jedinečným odborníkem v oblasti karbonu a oxidu grafenu, o kterém ve svých videích hovoří. Jejich překlad uvádím níže:

„Epitel je extrémně hladký jako zrcadlo. Je rozřezán těmito žiletkami (oxidem grafenu). To je to, co je tak nebezpečné.

Jestliže píchnete vakcínu do žíly, žiletky začnou cirkulovat v krvi a rozřezávat epitel. Podlou věcí na tom je, že toxikologické testy jsou dělány v Petriho misce a tam nenajdete nic.

Jsou to nejostřejší struktury, jaké si dovedete představit, protože jsou jen jeden atom tenké.

Jde o velikou molekulu, která je extrémně ostrá. Jsem specialista na aktivovaný karbon. Ve své doktorské práci jsem měnil oxid grafenu na hydroxid grafenu.

Spojil jsem se se světovým výrobcem aktivovaného grafenu. Po roce jsem měl na starosti nové produkty s aktivním karbonem. Koupili jsme malou společnost blízko Newcastlu v Anglii. Staral jsem se o nové karbonové produkty pro celou Evropu. …

Jestliže provedete pitvu obětí, nenajdete nic. Toxikologové dělají své testy v Petriho miskách, nedokážou si představit, že existují struktury, které mohou rozřezávat krevní cévy. Existují snímky koagulované krve tekoucí z nosu. Lidé zemřou na vnitřní krvácení.

Zejména výkonní sportovci, kterým rychle cirkuluje krev, padají mrtví k zemi.

Čím rychleji krev koluje, tím více škody žiletky nadělají. Když jako chemik toto někomu píchnete do krve, víte, že jste vrah.

Je to nový materiál, toxikologové o něm nemají ponětí. Najednou dává smysl, že oběti vypadají takto (ukazuje na fotku).

A že zcela zdraví výkonní sportovci, s rychlou cirkulací krve, najednou padají mrtví.

Pozorujeme lidi, jak kolabují bezprostředně po vakcinaci a mají záchvaty. Tito lidé měli v ruské ruletě smůlu.

Spolu s vakcínou se do těla dostávají kompletně nové substance, které se v přírodě nevyskytovaly. Každý hovoří o messengeru mRNA, který má komplexní efekty. Teorie mRNA je složitá. Ale každému chemikovi je jasné, co to (hydroxid grafenu) dělá. Vidíte, že příběh mRNA je možná diverze.

Nedovedu si představit, že by mně – jako specialistovi na karbon – byl někdo schopen dát uspokojující vysvětlení, proč jsou tyto karbonové žiletky ve vakcínách.

To je válka.

Oni messengerem RNA odvádějí naši pozornost. Ale lidé nemohou kolabovat tak rychle hned po injekci. Děje se ještě něco jiného. A tento efekt by se měl zkoumat.

(Ukazuje na fotku.) Prohlásil se za specialistu. Rakouští lékaři evidentně nemají chytřejšího člověka, než tady toho. Je to lékař, který nerozumí chemii, anebo je to zločinec anebo je to masový vrah.

Po studii španělských lékařů je oficiálně potvrzeno, že vakcíny obsahují hydr(oxid) grafenu. Takže je jasné, že jsou injektovány žiletky. Takže on je pravděpodobně neschopný.

Jestliže chcete násilně očkovat celou populaci, musíte svůj úkol dělat extrémně opatrně. Protože pokud je ve vakcínách něco špatného, zabijete celou populaci země.

Musíte vážit rizika. Jak nebezpečná je korona? Jak nebezpečná je injekce?

Tenhle chlap se ptá, jestli by lidé měli být před aplikací injekce svázáni. A to je top lékař.

Jsou lékaři v Rakousku tak neschopní, že nerozumí základům, na nichž je chemická medicína založena? Pak by se měli vzdát svých licencí.

Každý lékař v Rakousku, který bude po těchto zveřejněných informacích pokračovat s očkováním, je vrah.

Já nejsem jen tak nějaký chlápek v oblasti karbonu. Získal jsem v této vědě doktorát.

Každý chemik to ví. Epitelové buňky jsou extrémně hladké z dobrého důvodu. Ale pokud jsou takto rozřezány, stávají se drsnými a věci se na ně lepí.

Nyní to může očkovat každý idiot a když se trefí do žíly … Za chvíli bude dovoleno, aby to očkovali i lékárníci. Pro mne je to ruská ruleta.

Zde je Petriho miska. Normální toxikologický test používá Petriho misku. Tento materiál je deklarován jako experimentální vakcína z dobrého důvodu. Oni nevědí, co se stane. Každý očkovaný subjekt musí podepsat, že přebírá plnou odpovědnost.

Bude trvat 50 let, než budou publikovány smlouvy s Pfizerem.

Co je v těchto smlouvách? Proč 50 let?

V Německu ani v Rakousku není nikdo s mými zkušenostmi. Vedoucí německý specialista v oblasti karbonu, Dr. Harmut von Kienle, byl jeden rok mým mentorem. Napsal jsem disertační práci z této oblasti. V tomto oboru jsem založil svou společnost a vyhrál jsem se svým podnikatelským záměrem soutěž ve Wolfsburgu. Vyhrál jsem v soutěži 175.000 marek (87.500 eur). Získal jsem rizikový kapitál ve výši 6 milionů marek (3 miliony eur). Měl jsem 10 vývojářů k vývoji těchto nových karbonových produktů. Takže vím, o čem zde hovořím.

Každý chemik v chatu je zván, aby to vyvrátil anebo zde řekl jiný názor.

(Posluchačka: Ano, prosím. To by bylo zajímavé.)

Všichni jste zváni. Řekněte, že se mýlím.

Sir Karl Popper vysvětlil základy vědy: Hypotéza – vyvrácení. Popper prohlásil, že je lepší zabít teorie než zabít lidi.

Měla by být očkována celá populace. Přesně, jak řekl Karl Popper – pokud budete pokračovat v prosazování této vražedné teorie, budete muset být extrémně opatrní.

(Ukazuje na fotografii) Jsou první, kdo zavádí povinné očkování. Zabíjejí celý rakouský národ. Pan Schallenberg je za to zodpovědný. Potřebuje správné poradce.

Už jsme tu jednou měli Rakušana, který přinesl celé Evropě utrpení a smrt.

Apeluji na vás, abyste sdíleli toto video na všech kanálech.

Pan Schallenberg potřebuje tisíce nebo stovky tisíců dopisů. Musí vědět, že je to břitva – to znamená, že to zabíjí. A jestliže to ví a dále pokračuje, je to masový vrah. Bude kráčet v Hitlerových stopách. To teď musí vyjít najevo.

Jsem připraven hovořit s kýmkoli o tomto materiálu. Jako chemik tvrdím, že to jsou žiletky.

A zaznamenal jsem, jak málo lékaři vědí o chemii. Ale pracují s chemií v těle. V malých dětech. V těhotných ženách. A nyní vy, lékaři, víte, co vlastně děláte.

A jestliže budete pokračovat v očkování, jste vrazi.

(Hovoří ke svým posluchačům:) Běžte s tím ven, napište to. Dejte to svému lékaři, dejte to svým politikům.

(K politikům a lékařům:) A jestliže s tím budete pokračovat, slibuji vám, že žádný soud na světě vás nezachrání. To, co provádíte, je masová vražda. Rakousko nese zodpovědnost. Oni první přišli s nucenou vakcinací.

A vy, pane Schallenbergu, potřebujete ty nejlepší konzultanty.

A pokud si nejste schopen vybrat nejlepší konzultanty, jste neschopný a je nutné, abyste rezignoval. To samé platí pro ministra zdravotnictví. Jak kompetentní jste vy?

Jste připraven násilně naočkovat všechny Rakušany žiletkami, které nejsou biologicky rozložitelné.

(K posluchačům:) Sdílejte toto video, přepisujte ho, dejte ho na USB a pošlete ho politikům a lékařům.“

O pár dní později bylo oznámeno, žel Dr. Andreas Noack zemřel.

zdroj: zvedavec.org

Přejít nahoru