Farář který vyzývá tajné služby ČR, aby důsledně špehovaly a následně trdě postihly jádro všech odpíračů kovidového očkování

Neřekl bych, že je farář Richard Vlasák v Rumburku a ve Varnsdorfu zaprodanec. Spíše tento podzim žil někde v jeskyni, kde měl pouze příjem ČT a na internetu mu jde spustit jen Seznam zprávy. Z premisy těchto zaprodaných médií (umírají a na JIPkách leží výhradně neočkovaní) pak vychází ve svých následných vývodech. “Špehovat a tvrdě postihnout tvrdé jádro všech těch, kteří poukazují, že vakcíny u nerizikových skupin škodí výrazně více, nežli samotný virus. Že přirozené protilátky získané proděláním nemoci fungují lépe nežli jakákoli vakcína. Že jde především o obrovský kšeft. Že je tento kšeft, v rozporu s fakty  (rizika na zdraví občanů – nerizika) vládními zaprodanci protlačován násilím a tvrdě vynucovanou povinností. Zejména, že je hrubě zanedbána léčba pacientů, kteří kovidem onemocněli a právě proto pak končí na JIPkách.” “Vše je lež. Věřte vládě. Věřte autoritám.” Jan Čulík z Britských listů v rozhovoru doplňuje “To tvrdé jádro odpíračů vakcine je pouze 10% populace“. Chce snad nechat pozavírat milion občanů ČR?

 

Po dlouhé době jsem si otevřel web Britské listy. Vidím rozhovor jejich provozovatele “Pozor, aby protiočkovací hnutí nezlikvidovalo demokracii“. Tak si jej pustím a opravdu mi spadla brada.

 

 

V úvodu zmiňovaný farář zde rozvíjí své teorie, které vycházejí z naprosto falešného předpokladu: Virus šíří výhradně neočkovaní, výhradně neočkovaní zatěžují náš zdravotní systém a že vakcinace je jedinou cestou, jak tu strašidelnou pandemii zastavit. Že vakcinace je absolutní dobro, kterému se brání pouze pomatenci, protože NEVĚŘÍ vládním elitám.

Z této prolhané premisy, kterou mu jednoznačně prolhaná ústřední média vtloukla do hlavy, pak vychází jako z výchozího axiomu ve svých vývodech, které jinak dosti zajímavě dává do historických souvislostí vůči všem občanům zemí bývalého Rakousko – Uherska (axiom je výchozí bod jakékoli teorie, o kterém se nediskutuje, neb je nezkoumatelný).

Pozn.: Pokud by to video s rozhovorem pana faráře, jak je třeba u nás v ČR, stejně jako se nyní děje v Německu, aktivovat tajnou policii ve sledování hlasatelů jiného názoru, z nějakého důvodu z YouTube zmizelo, tak ZDE je zazálohováno.

Více info na necenzurujeme.cz

Přejít nahoru