Vyplatí se koupit Huawei P50 Pro?

Společnost zaujímá velké postavení v celosvětovém odvětví chytrých telefonů a poskytla několik úžasných smartphonů bez ohledu na rozpočet uživatelů. Nejen P50 Pro, ale společnost ve stejný den oznámila i další smartphone ze stejné řady, kterým je P50. Očekávané datum vydání telefonu P50 Pro je 12. srpna 2021. Předobjednávky Huawei P50 pro byly zahájeny v Číně, ale o globálním uvedení na trh zatím společnost Huawei nemá žádné zprávy.

Design a displej

Zdá se, že smartphone Huawei P50 Pro si dal záležet na tom, aby přikládal větší význam designu. Přichází s několika velkolepými barvami, černou, zlatou, růžovou, bílou a modrou, a je to jako barevný svět ve vašich rukou. Hořící kovový design se tak neuvěřitelně leskne, že upoutá vaše oči a navodí příjemný pocit. Nejvíce zaujme jeho čtveřice fotoaparátů umístěná na zadní straně, která je velmi unikátní. Pod displejem budete mít k dispozici snímač otisků prstů.

Otočme se na druhou stranu, kde uvidíte 6,6palcový displej postavený tak, aby zobrazoval realistické barvy. Měli byste ocenit obrazovku OLED, která přesně zobrazuje barvy 1B. Jas sice společnost jasně nespecifikuje, ale obnovovací frekvence 120 Hz přináší nebeský a plynulý vizuální zážitek. Rozlišení 1228p rozšiřuje hloubku vizuální čistoty. Poměr obrazovky k tělu 91,2 % znamená, že veškerý prostor obrazovky je vyhrazen pro zobrazení krásy filmového zážitku.

Pokud máte problémy s vodou nebo prachem, můžete na to zapomenout, protože odolnost proti prachu/vodě IP68 se o to postará. Kromě elegantního předního panelu je měření vhodné pro všechny typy uživatelů. Tam, kde váží 195 g, přichází boční panel na tloušťku 8,5 mm. Držení tohoto telefonu rozhodně zvýší půvab vaší osobnosti. V rukou budete držet velkolepou krásu.

Paměť a interní

Telefon P50 Pro přichází s tou nejlepší kombinací, kterou si nechcete nechat ujít. Pokud jste posedlí operačním systémem Android, měli byste této touhy zanechat, protože P50 Pro má místo systému Android 11 vlastní systém HarmonyOS 2.0. V modelu tedy není k dispozici služba Google Play, místo toho zde najdete galerii aplikací Huawei.

Vše, co dělá svou práci, je tento operační systém. Smartphone Huawei P50 Pro funguje pouze v pásmu 4G, a to je na současném trhu velmi podstatný chybějící bod. Model P50 Pro je navíc k dispozici se dvěma různými čipovými sadami. Jedním z nich je 5nm Kirin 900 a druhým 5nm čipset Qualcomm Snapdragon 888.

Oba jsou poměrně výkonné čipsety, jejich výkon si jistě dokážete představit. Podle toho, co si vyberete, si můžete zvolit to, co vám přijde ideální. Procesor je také k dispozici ve dvou variantách. Zatímco Kirin nabízí maximální takt 1x 3,13 GHz a Snapdragon 1x 2,84 GHz. Pokud hrajete hodně her, bude pro vás vhodnější čipset Kirin. Vnitřní část je vyrobena speciálně pro provádění většiny náročných úloh.

(PR)

Přejít nahoru