To, co uniklo z Pentagonu, je opravdu bomba!!! Američtí vojáci čekají na hranicích!!!

Předně, krize na Ukrajině je pouze vyvrcholením amerických snah dostat území Ukrajiny pod svou ekonomickou a vojenskou kontrolu a následně tam vybudovat vojenské základny. Tento plán je znám již nejméně 15 let.

Podle Congressional Research Service poskytly USA do roku 2021 Ukrajině vojenskou pomoc ve výši 8 miliard USD a další miliardy poskytly Itálie, Spojené království a NATO. Velká Británie například uzavřela s Kyjevem různé vojenské dohody a investovala mimo jiné 1,7 miliardy liber do posílení ukrajinských námořních kapacit.

Tento program předpokládá vyzbrojení ukrajinských lodí britskými raketami, společnou výrobu 8 rychlých odpalovacích zařízení, výstavbu námořních základen v Černém moři (Rumunsko, Bulharsko) a také v Azovském moři mezi Ukrajinou, Krymem a Ruskem.

Na hranicích s Ruskem, pouhých 200 km od Petrohradu, bude rozmístěno 64 útočných letounů F-35A s jadernými zbraněmi, ve skutečnosti pod velením USA, které, jak upozorňuje senátor Wicker, nevyloučily použití jaderných zbraní jako první.

Norsko, Polsko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko a Česká republika rovněž podepsaly s USA tzv. obranné dohody. Když si porovnáte texty, zjistíte, že ani jedna země nepodepsala tak nevýhodnou loajalistickou dohodu jako Slovensko!!! Takže bláboly Naďi a Korčoka o tom, že podobné dohody podepsaly i jiné země, jsou hrubě zavádějící, protože obsah je zásadně odlišný!!!

Jejich podobnost je přibližně stejná jako mezi prasetem a hovězím masem. Podíváme-li se na mapu, zjistíme, že američtí neofašisté vojensky podpořili všechny státy sousedící s Ruskem nebo tzv. východní křídlo ohrožující Rusko, od Barentsova moře na severu až po Středozemní moře, s výjimkou Moldavska a Běloruska. Kdo koho ohrožuje? To není Rusko!!!

Podle dobře informovaného zdroje blízkého Pentagonu se do budoucí války mezi Ukrajinou a Ruskem zapojí především Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Polsko, Rumunsko, Bulharsko, pobaltské státy a Finsko. Ostatní státy NATO, včetně USA, se vojenského konfliktu účastnit nehodlají. Účast Turecka je rovněž velmi nepravděpodobná.

Vedle oficiálních vojenských investic USA a NATO na Ukrajině se jedná o realizaci tzv. pomoci ve výši 10 miliard dolarů, kterou realizuje Erik Prince, zakladatel soukromé americké vojenské společnosti Blackwater, nyní přejmenované na Akademii, která dodává na Ukrajinu žoldáky CIA a Pentagonu a která již má zkušenosti s převratem na Ukrajině, tzv. majdanizací Ukrajiny.

Není těžké uhodnout, jaké jsou úkoly této “soukromé armády”, kterou financuje CIA z černých peněz, především ze zisků kolumbijských drogových kartelů. Prince, bývalý člen SEAL, dostává od americké vlády a CIA stovky milionů dolarů za takzvanou “špinavou” a nelegální práci po celém světě. Vraždy nepohodlných lidí a politiků, vyvolávání napětí po celém světě podle amerického scénáře, dodávky a prodej zbraní do zemí, na které bylo uvaleno embargo, vytváření soukromých armád v zemích v zájmu USA, včetně Ukrajiny, atd. Jeho organizace je také zodpovědná za vraždu srbského premiéra Djindiče!!! Brzy vyvolá provokaci na Ukrajině pod takzvanou FALEŠNOU VLAJKOU!!!

Provokace pod tzv. falešnou vlajkou, tedy vyprovokování konfliktu na Ukrajině, aby například Západ, tedy USA, zinscenoval útok na ukrajinskou vojenskou jednotku s lidskými oběťmi a obvinil z útoku Rusko. V tomto případě se počítá se značnými ukrajinskými oběťmi, aby se zvedla masivní vlna protestů proti Rusku po celém světě.

Mohlo by se také stát, že například ruský ministr obrany Šojgu prohlásil, že v Doněcké oblasti jsou “soukromé americké vojenské společnosti, které připravují provokaci s použitím neznámých chemických látek” (Akademie). V tu chvíli by USA označily Rusy za agresora a přinutily by evropské státy NATO (tedy především slovanské), aby se připojily k válce proti Rusku. Této bratrovražedné válce vyvolané USA je třeba zabránit.

Podotýkám, že Rusové žijící v Doněcku a Luhansku jsou v nadpoloviční většině. Na celé Ukrajině žije asi 18 % Rusů. Rusko nemá zájem napadat své vlastní a spřízněné národnosti na Ukrajině. Ale bude se bránit. !!! Má na to plné právo.

Proti Rusku je v první linii připraven takzvaný Azovský pluk vycvičený a vyzbrojený, který se vyznačuje zuřivostí při útocích na ruské obyvatelstvo Ukrajiny. Azov, která pod hlavičkou SS Das Reich rekrutuje neonacisty z celé Evropy. Velí jí její zakladatel Andrej Bileckij, povýšený na plukovníka. Není to jen vojenská jednotka, ale ideologické a politické hnutí.

Další:

Celkový počet amerických základen ve světě: 800 v 80 zemích a 180 000 vojáků ve 160 zemích!!!

Několik příkladů:

Japonsko má 120 základen a asi 54 000 tisíc vojáků, Německo má 120 základen a asi 35 000 vojáků, Itálie má 44 základen a 12 200 vojáků, Velká Británie má 25 základen a 10 000 vojáků, Turecko má 14 základen a asi 2 000 vojáků, Jižní Korea má 73 základen a asi 27 000 vojáků… Je třeba poznamenat, že USA snížily počet svých vojáků v Německu téměř o polovinu. Počítá se však s jejich nasazením na území tzv. východních států, včetně Slovenska. Na seznamu amerického ministerstva obrany figurují v plánu od roku 2019 již dvě vojenské základny na Slovensku!!!

Schválením Dohody o obranné spolupráci mezi Slovenskem a USA se slovenská vláda, slovenský parlament a slovenský prezident dopustili porušení Ústavy Slovenské republiky a zradili zájmy Slovenské republiky.

Dlouhodobým plánem USA je ovládnout celý svět pomocí své armády a armád podrobených zemí!!! A to je stejný plán, jaký měl svého času Hitler!!! Pokud se USA nevzpamatují, skončí také jako fašistické Německo a Hitler. Jen obětí bude více a riziko zániku naší civilizace bude značné. Proto se musíme postavit v každé Američany okupované zemi a poslat je domů!!! V Evropě nemají žádné zájmy nadřazené zájmům evropských států. Mohou zde být pouze jako hosté, nikoliv jako páni a okupanti!!!

PS: Jak na tento plán zareagujeme my, občané? Vidíme, že vláda, parlament a prezident zaprodali Slovensko. Pokud se nechceme nechat vmanipulovat do války, pokud nechceme, aby ve válce umíraly desetitisíce našich spoluobčanů, zbývá nám jediné. Ulice. Občané mají podle článku 32 slovenské ústavy právo na odpor. Tato vláda hrubě zradila důvěru, kterou dostala, a občané byli podvedeni. Nemá právo vládnout. To už překročilo červenou hranici!!!

Vyzývám proto opozici, aby se postavila do čela všeobecného odporu a přiměla vládu k demisi!!! Vyzývám odbory a všechny organizace, aby začaly spolupracovat. K dosažení tohoto cíle je třeba dosáhnout jednoty všech a společného postupu všech. Jakmile bude tohoto cíle dosaženo, budou politické karty rozdány ve skutečně svobodných volbách z vůle občanů země.

Tato vláda počítá s něčím jiným… A to je použití vojsk NATO na území Slovenské republiky k potlačení občanských nepokojů!!!

PS: A ještě něco. Někteří politici se diví, proč koalice tak spěchá se schválením zrádné dohody s USA a spěchá s jejím prosazením. Odpověď je jednoduchá. Okupanti z USA čekají na hranicích a asi 2 dny po schválení vlastizrádné dohody parlamentem a Čaputovou budou na svých předem určených postech na Slovensku!!!

Podobná situace nastala již v roce 1999, kdy slovenští představitelé rozhodli o přeletech letadel NATO nad Slovenskem do Jugoslávie.

Kvůli sporům se celá záležitost schvalování přeletů protáhla. Přelety byly schváleny na zásah amerického velení z Bruselu. Stačil jeden telefonát Dzurindovi s dotazem, jak dlouho mají čekat, že letadla už jsou na startu!!! Tehdy zrádná vláda přelety schválila s výjimkou dvou osob. Jan Čarnogurský a Pavel Koncoš…

Otrasný dôkaz a svedectvo amerických neofašistov zločinov NATO v bývalej Juhoslávii je tu:

https://www.cnj.it/24MARZO99/2009/TARGET/ATTI/dvd_target/docs/wb1/index.htm

V okupovaném Kosovu byla zřízena nechvalně známá americká útočná základna Bondsteel… pojmenovaná po americkém vietnamském vrahovi. Je největší v Evropě. Slouží zde asi 8 000 vojáků, včetně vojáků z Ukrajiny, Polska, Litvy, Rumunska… Je nechvalně proslulá mučením, podobně jako Guantánamo… Kromě této základny se v Kosovu nacházejí tyto základny: Priština 2 000 vojáků, Peć 1 200 vojáků, Prizren 2 700 tureckých vojáků, Leposavić 300 vojáků, Novo Selo 1 200 vojáků. To znamená, že v Američany okupovaném Kosovu slouží přibližně 15400 vojáků.

 

Z města SNP Ivan Štubňa

 

 

Přejít nahoru