Ukrajinský televizní moderátor vyzývá ke genocidě ruských dětí, VIDEO

Šarafmal pronesl tyto odporné komentáře během vysílání zpravodajské stanice Channel 24.

“Vím, že jako novinář musím být objektivní, musím být vyvážený, abych vám mohl s chladným srdcem podávat informace, ale abych vám řekl pravdu, je velmi těžké se teď udržet, zvlášť v takové době, a protože nás v Rusku nazývají nacisty, fašisty a tak dále – dovolím si citovat Adolfa Eichmanna, který řekl, že abyste zničili národ, musíte zničit především děti. Protože když zabijete jejich rodiče, děti vyrostou a budou se mstít. Zabíjením dětí – ty nikdy nedospějí a národ zanikne,” řekl Šarafmal.

Poté prohlásil, že by osobně zabíjel ruské děti.

“Ozbrojené síly Ukrajiny nemohou zabíjet ruské děti, protože to zakazují pravidla války a zakazují to různé úmluvy, včetně Ženevské konvence. Ale já nejsem z ozbrojených sil Ukrajiny. A až budu mít možnost Rusy zlikvidovat, určitě to udělám.”

“Když už mě nazýváte nacistou, tak já se hlásím k doktríně Adolfa Eichmanna a udělám všechno pro to, abyste vy a vaše děti už nikdy nežili na této zemi.”

A pokud jste zůstali na pochybách o Šarafmalových záměrech, opět jasně řekl, že chce “vyvraždit” ruské rodiny.

“Potřebujeme vítězství,” řekl Šarafmal. “A pokud kvůli tomu budeme muset vyvraždit všechny vaše rodiny – budu jeden z prvních, kdo to udělá. Sláva národu! A doufám, že takový národ, jako je Rusko a Rusové, už na této zemi nikdy nebude. Protože jsou to jenom šmejdi, kteří ničí tuto zemi. Pokud budou mít Ukrajinci možnost, což v podstatě právě teď dělají, ničit, vraždit, zabíjet, dusit Moskaly. A já doufám, že každý přispěje a zmlátí aspoň jednoho Moskala.”

zdroj

Přejít nahoru