Zdrogovaní vojáci

Nebezpečná ukrajinská bábuška zabila osm ruských vojáků! Údajně jim připravila pirožky naplněné jedem!

Senzační zprávu zatím nelze nijak potvrdit, ale byla zveřejněna na síti Telegram a vyplývá z odposlechů telefonních hovorů Rusů, které zveřejnil Geraščenko.

“Jedna babička nás pohostila pirohy,” řekl voják v rozhovoru. “Osm našich vojáků se vrátí domů v zinkových rakvích,” dodal. “Počkej, čím tě léčila?” Osoba na druhé straně se překvapeně zeptala. “Jed!” Voják ukázal, že pochoutka je zjevně otrávená.

Těžko říct, jestli takový bimbas na Ukrajině skutečně žije, ale příběh přinejmenším dost podkopává už tak dost pošramocenou morálku ruských okupantů. Vojáci si tak mohou dávat větší pozor na to, jaké potraviny ukořistí. Koneckonců se ukazuje, že na frontě jsou zpočátku velmi hladoví.

Jedno z ruských obrněných vozidel ukořistěných ukrajinskými obránci obsahovalo pořádné překvapení v podobě vojenské kuchyně. Ruským vojákům na frontě jídlo příliš nechutná. Uvnitř obrněného transportéru byly jen brambory, cibule nebo okurky. Záběry byly pořízeny jen krátce poté, co na veřejnost pronikla informace, že Rusové mají na frontě k dispozici prošlé balíčky s potravinami.

zdroj

Přejít nahoru