Konopí léčí rakovinu a státní úřady to celou dobu vědí. Tady jsou důkazy

Konope je v USA na zozname liečivých látok prvej kategórie, čo znamená, že má len veľmi malé, prípadne žiadne liečivé účinky.

A to aj napriek tomu, že vlastnia patenty, ktoré hovoria niečo úplne iné. Liečivo Marinol, schválené americkým úradom pre lieky a potraviny (FDA), je v podstate syntetické THC (účinná látka v konope).

Ku dnešnému dňu státisíce, ak nie milióny ľudí po celom svete sedia vo väzniciach kvôli porušeniu zákonov ohľadne tejto liečivej rastlinky, ktorá sa ocitla na zozname zakázaných drog. Ak však vládne orgány a ich korporátni vlastníci z nej odoberú účinnú látku a účtujú vám za ňu vysokú cenu, tak potom je všetko v poriadku.

Prečo je tomu tak?

Vysvetlíme vám to… Vláda USA, ale aj všetky ostatné vlády a štátne úrady v iných krajinách, sú si dobre vedomé liečivých účinkov konope. Ako by aj nie? Veď predsa konope sa používalo ako liek minimálne 10000 rokov. Dokonca aj v západných krajinách vyše 100 rokov. Nachádzalo sa v desiatkach rôznych liekov predávaných bez predpisu na všelijaké ochorenia – všetko od prípravkov proti bolesti, cez nevoľnosti až po elixíry na spanie.

Prečo potom z neho spravili nelegálnu drogu?

Ide o veľmi dlhý príbeh a dnes do neho nebudeme zachádzať. Ak by ste si chceli sami prečítať v angličtine o chamtivosti a rasizme, ktoré viedli ku kriminalizácii tejto najužitočnejšej rastlinky na svete, tak si prečítajte tento článok: Prečo je marihuana nelegálna.

Dozviete sa tam nielen dôvody, prečo sa tak kedysi stalo, ale súčasné dôvody vládnych orgánov, prečo ju aj naďalej chcú udržať v ilegalite. Ak by sa totiž konope úplne legalizovalo, o svoje bilióny dolárov a eur by prišli predovšetkým farmaceutické spoločnosti.

To, čo si dnes väčšina ľudí neuvedomuje je, že vlády rôznych krajín napomáhali farmaceutickým firmám zabetónovať prírodné terapie po celé desaťročia. Konope je len jedným z nich, existujú totiž aj mnohé ďalšie potláčané prírodné liečby.

Ako prezident Nixon objavil presne to, čo objaviť nechcel

Vláda USA vedela o tom, že konope lieči rakovinu už od roku 1974. V roku 1972 prezident Nixon požadoval väčší rozpočet pre svoju vojnu proti drogám. Myslel si, že ak sa mu dokáže preukázať súvis medzi fajčením konope a rakovinou pľúc (podobne ako u cigariet), tak potom ten vyšší rozpočet mu Kongres schváli.

Dal preto úlohu Lekárskej fakulte vo Virgínii 2 roky na to, aby vykonali štúdiu o účinkoch THC na ľudský organizmus. V roku 1974 bola štúdia hotová. Ukázalo sa však, že ak je THC skonzumovaná vo vysokej koncentrácii (ako napríklad vo forme konopného oleja), tak v tele napadne všetky zmutované rakovinové bunky a zároveň posilní a omladí zdravé bunky.

Inými slovami, objavili PERFEKTNÝ liek na rakovinu.

Pracuje rýchlo, spoľahlivo, na veľa druhov rakovín, vo všetkých štádiách a s NULOVÝMI škodlivými vedľajšími účinkami (na rozdiel od chemoterapie, ktorá rozvráti celé vaše telo a zabije minimálne 1 pacienta z 5).

Počkajte však, to stále nie je všetko… Ďalší výskum ukázal, že THC rozpúšťalo VŠETKY druhy nádorov a dokáže dokonca zneškodniť aj baktérie rezistentné na antibiotiká. Keď prezident Nixon videl túto správu, tak sa strašne ROZZÚRIL. Vyhodil ju celú do koša a štúdiu klasifikoval ako tajnú. V roku 1976 jeho nástupca, prezident Ford, ukončil všetok verejný výskum konope a udelil naň exkluzívne práva hlavným farmaceutickým firmám.

Im sa však nepodarilo vyvinúť takú syntetickú formu THC, ktorá by mala rovnaké liečivé účinky ako prírodná, no bez omamujúceho vplyvu na organizmus.

Ako sme sa dozvedeli o tejto utajenej správe?

K tejto utajenej správe sa verejnosť dostala len vďaka rokom úsilia zapálených lekárov a právnikov, ktorí si ju vyžiadali na základe zákona o slobodnom prístupe k informáciám. Štátne orgány po celý čas klamali. Mali na to viaceré dôvody.

Jedným z nich boli, ako už bolo spomenuté, farmaceutické spoločnosti. Tie minuli miliardy dolárov na lobovanie, aby konope ostalo nelegálne, keďže zarábali bilióny na predaji chemoterapie a na predstieranom výskume rakoviny. Oni si veľmi dobre uvedomujú, že onkologickí pacienti a ich rodiny sú ochotní minúť celé svoje životné úspory či dokonca aj predať svoje domy, len aby mali na zaplatenie chemoterapie a iných liekov na rakovinu.

Častokrát títo ľudia minú všetky peniaze a ich milovaný nakoniec aj tak umrie.

Ak by sa verejnosť dozvedela, že štátne úrady klamali celých 40 rokov, že MILIÓNY životov mohlo byť zachránených a že umierajúci si mohli doma v kvetináči vypestovať rastlinku, ktorá by ich zachránila… Verejnosť by sa na politikov veľmi, ale naozaj veľmi naštvala. Toto je dôvod, prečo je potrebné tieto informácie ďalej šíriť!

Nezabúdajte na to, že vláda USA vlastní ohľadne konope veľa patentov

US patent 6630507 nezpochybniteľne uvádza, že canabinoidy (látky z konope) sú užitočné pri prevencii a liečbe širokého spektra ochorení, vrátane:

  • autoimunitných ochorení
  • mozgovej mŕtvice
  • úrazov
  • Parkinsonovej a Alzheimerovej choroby
  • demencie
  • HIV

Patent udelený v roku 2003 bol vykonaný Národným inštitútom zdravia a je pridelený Americkému ministerstvu zdravotníctva. Avšak v informačnom veku už nedokážu naďalej udržiavať ich klamstvá o konope pri živote.

Ďalšie dôkazy – vyše 100 vedeckých štúdii dokazujúcich, že konope je účinné na rôzne druhy rakoviny, nájdete napríklad v článku (anglicky): 100 štúdii sa zhoduje v jednom: Konope vyhladzuje rakovinu.

Sú tam dôkazy o tom, že konope lieči:

  • rakovinu prsníka
  • rakovinu hrubého čreva
  • leukémiu
  • rakovinu krčka maternice
  • melanóm
  • a okrem toho aj zvyšuje imunitu

Pozor, sú 2 druhy konopného oleja.

Jeden lieči, druhý nie Ak ste náhodou v obchodoch už narazili na konopný olej a zaradovali sa, že už aj u nás je dostať tento liek na rakovinu, nepotešíme vás. Ide s najväčšou pravdepodobnosťou o ten druh, ktorý nelieči. Vysvetlíme vám to.

Zložka, ktorá lieči rakovinu je THC, ktoré je rozpustné len v tukoch a alkohole. To je dôvod, prečo niektorí užívatelia konope si ho pražia na masle a následne takéto maslo pridávajú do koláčikov, respektíve takzvaných „cookies“.

Prvý druh oleja, ktorý obsahuje THC, sa vyrába tak, že sa konope rozdrví a potom vylúhuje v čistom alkohole (tak blízko k 100% ako to ide). Potom sa tento alkohol precedí a pomaličky zahrieva, aby sa odparil. To, čo ostane, je v podstate „čistý liek“ vo vysoko koncentrovanej forme.

Druhý druh oleja, ktorý neobsahuje THC, sa vyrába lisovaním konopných semienok za studena, čím sa z nich extrahujú zdravé tuky. Tie sú síce pre telo veľmi zdravé (obsahujú omega mastné kyseliny), no neobsahujú žiaden THC.

No a to je zrejme dôvod, prečo tento konopný olej je legálny a môžete si ho bežne kúpiť v obchode.

Záver

Uvedomujeme si, ako sa teraz niektorí ľudia budú snažiť zohnať alebo si sami vyrobiť konopný olej obsahujúci THC. Jediné miesto, kde ho zoženiete, sú lekárne v štátoch, kde je konope legálne. Bohužiaľ, Slovensko medzi ne nepatrí.

Ak si ho budete chcieť vyrobiť sami, veľmi by sme vám to neodporúčali. Prvým dôvodom je fakt, že ide o veľmi komplikovaný a dokonca nebezpečný proces kvôli liehovým výparom a hrozbe ich vznietenia či výbuchu. No a druhým dôvodom sú možné zákonné následky, ak by vás pri tom chytili.

Zrejme, ako jediná možnosť, ostáva už len vycestovať do krajiny, kde je látka THC legálna. No a liečbu uskutočniť priamo tam, keďže takýto olej nie je možné na Slovensko legálne doviezť.

Zdroj: Cannabis Cures Cancer and the Government Knows It

Přejít nahoru