Klaus Schwab se spojil s šéfem společnosti Pfizer, když odsoudili “konspirační lidi” a “anti-vaxxery”

Na probíhajícím globalistickém setkání elitářů ve švýcarském Davosu se rádoby bondovský padouch Klaus Schwab a generální ředitel společnosti Pfizer Albert Bourla posadili, aby diskutovali o svých “průkopnických” plánech na globální distribuci vakcín a zároveň útočili na ty, které popisují jako “konspirační lidi” a “anti-vaxxery”, kteří vzdorují.

Bourla řekl Schwabovi, že jeho společnost zajistila, že vlády v Evropě a USA budou i nadále chránit farmaceutické společnosti před soudními spory, pokud vakcíny, které prodávají, “nefungují dobře”.

“U jiných léků například nežádáme nikoho, aby něco dělal se závazky,” řekl Bourla a dodal: “Ale s vakcínou jsme věděli, že existuje velmi fanatická skupina anti-vaxxerů, kteří by po nás šli bez ohledu na to, co se děje.”

Pokračoval: “Budou tvrdit, že slunce nevyšlo, protože lidé byli očkováni, a to způsobilo problémy s plodinou: ‘Takže vás žaluji.'”

“A jedna věc je žalovat vás v USA, druhá věc je žalovat vás v zemi, kde právní systém neodpovídá standardům nebo ve Švýcarsku. Takže si myslím, že je to za námi. Všechno šlo dobře a myslím, že se můžeme posunout dál,” prohlásil generální ředitel společnosti Pfizer.

Schwab prohlásil: “Myslím, že jsme byli – oba jsme byli cílem hnutí proti očkování a konspiračních lidí, kteří tvrdili, že jsem měl trojnásobný – přemýšlel jsem, co to je – trojnásobek Covidu.”

“Myslím, že jste dostali stovky tisíc kliknutí a tak dále,” dodal Schwab, na což Bourla sarkasticky odpověděl: “Četl jsem, že jednoho dne jsem byl zatčen FBI.”

“Totéž se stalo mně,” řekl Schwab.

Šéf Pfizeru pokračoval: “A v kancelářích FBI jsou moje fotky – nevím jak,” a dodal: “Překvapující je, že stejná publikace zveřejnila tu předchozí, která byla zatčena FBI,” pokračoval Bourla. “Směšné.”

 

Přejít nahoru