Rusko

Tohle musíte číst: Evropa zemře s Amerikou, anebo bude žít s Ruskem

Moskva ví, že se zde jedná o možnost uskutečnění prvního jaderného úderu a o nic jiného tu nejde. Nyní to chce ale Brusel oznámit oficiálně, protože přišel s tvrzením, že Evropa a obzvláště pobaltské země a Polsko se cítí být ohroženi ruskou intervencí na Ukrajině. Další taková lež, protože o jaké intervenci to hovoří? Jediní, kdo na Ukrajině intervenují, jsou USA, EU a NATO, což vedlo k puči v Kyjevě. Ale v tomto je Západ přece mistrem světa, ve lhaní, až se mu od pusy práší a rovněž v tom, jak pomocí novořeči otáčet smysl slov. Lež je pravda, válka je mír, válečná operace s použitím bomb je humanitární misí, násilný puč je demokratická změna a útočné rakety jsou obranným štítem.

Po celé roky byli Rusové ujišťováni, že protiraketový obranný štít není namířený proti nim. Teď se dostává pravda na povrch a konečně přiznávají, že je to přeci jen pravda, jen se pro to musí vymyslet vhodné opodstatnění. Německo stojí jako vždy, jako poslušný psík Washingtonu, v té nejpřednější linii. Merkelová přece během své poslední návštěvy Lotyšska tuto zemi ujistila, že NATO ji ochrání před ruskou hrozbou. Kolika zemím chce Berlín ještě garantovat jejich bezpečnost? Z toho může vzniknout řetězová reakce a jak nám ukazují dějiny 1. světové, takto začínají velké války.

Vzhledem k tomu, že ani Washington, ani Kyjev do dnešního dne nepředložili jediný důkaz pro své tvrzení, že let MH 17 byl sestřelen takzvanými separatisty, vzhledem k tomu, že data z černých skříněk a radiokomunikace mezi leteckými dispečery a piloty stále ještě nebyla zveřejněna, musíme dospět k závěru, že se snaží něco zatajit. A sice skutečnost, že za tímto sestřelením jsou oni sami. Ano, zavraždili 298 pasažérů jako´operaci pod falešnou vlajkou, jako nové 11. září, aby z toho mohli obvinit Rusy a aby měli konečně důvod k válce. Stejně jako v případě 11. září došlo okamžitě k nahození stroje na propagandu a viník byl určen ihned a s jistotou.

Vzhledem k tomu, že západní média ztratila od konce července jako na povel zájem na objasnění tohoto pádu letadla a vzhledem k tomu, že pro tato svá obvinění nepožadují žádné důkazy, můžeme vycházet z toho, že tato média jsou opět prostředkem propagandy pachatelů, stejně tak, jako tomu bylo v případě 11. září. Z tohoto důvodu je pro ně označení pojmem „presstitutky“ zcela případné.

To znamená, že Washington se svými loutkami západních režimů a se svými mediálními děvkami po celém světě rozšířil lež, že Rusko má být zodpovědné za sestřelení letu MH 17, což má posloužit jako základ pro trestní sankce vůči Moskvě. Kdo ještě potřebuje nějaké důkazy? Když Obama prohlásí, že Rusko je vinné za krizi na Ukrajině, pak je to přesně jako, když Bush prohlásil, že Osama Bin Laden byl hlavní osobou zodpovědnou za 11. září a za napadení Ameriky. Ani pro toto nebyly nikdy předloženy žádné důkazy.

Když Bush prohlásil, že Saddám Hussain má zbraně hromadného ničení, režim USA pro toto alespoň předložil zcela vybájené důkazy a Collin Powell předvedl v OSN skvělou show, aby bylo možné ospravedlnit útočnou válku proti Iráku. Tuto námahu si dnes již nikdo nedává. Proč také? Západní publikum uvěří tak jako tak každé lži, která se mu předloží. Copak někdo příliš reptal, když Bush, poté co došlo k obsazení Iráku, dokonce přiznal že, ano, byly to samé lži, Washington věděl, že Saddám nepředstavuje žádné nebezpečí?

Existuje snad celosvětové protestní hnutí proti lžím 11. září? Tyto lži posloužily jako opodstatnění pro dvě války a pro totální sledovací stát. Odevzdali jsme naše svobody, vše kvůli 11. září a kvůli válce proti teroru. Proč? Kvůli tvrzení, že 19 amatérů uneslo 4 letadla, že po celé hodiny tahali za nos tu nejlepší vzdušnou obranu světa a poté to, nikým nerušeni a s naprostou přesností, napálili do dvojčat a do Pentagonu. Tito týpci byli tak dobří, že pomocí dvou letadel dokázali skolit dokonce TŘI mrakodrapy, dokázali je dokonce zcela proměnit v prach.

Tvrdilo se nám, že Amerika, která vydává na obranu víc peněz, než téměř všechny ostatní země dohromady, že Amerika, která má tu největší, nejlepší a nejmodernější armádu na světě, k tomu 16 tajných služeb a tisíce a tisíce agentů a neomezené finanční prostředky, země, která ma NSA, jež oposlouchá a analyzuje vše, netušila nic, byla zcela bezbranná a stala se ubohou obětí teroristického útoku Arabů, kteří nebyli ani s to pilotovat malé, soukromé letadlo. Nad americkou obranou zvítězili pouze za použití řezaček na koberce. Kdo tomuto věří, pro toho bych měl na prodej levné pozemky s výhledem na moře na Měsíci.

Tuto absurdní pohádku nám vyprávějí média a lidé jí věří. Z tohoto důvodu si ti nahoře uvědomili, že takovýmto zhlouplým zombie s vymytými mozky již není třeba předkládat žádné důkazy pro válku. Jednoduše se tvrdí, že Rusové sestřelili MH 17 a že Putin osobně stiskl tlačítko startu rakety. To spolknou tak jako tak všichni. Jen takto si umím vysvětlit nezúčastněnost a pasivitu mas. Pokud by lidé této lži neuvěřili, kde je tedy odpor vůči sankcím a vůči výhružkám Rusku? Podivuji se tomu, protože tento bojkot nejvíce trestá Evropany a především Německo. Export se zastavuje, lidé pravděpodobně ztratí pracovní místa, budou dokonce muset jít do války a toto vše jen kvůli jedné lži. Proč si lidé ze sebe nechají dělat legraci?

Také Rusové mi přijdou velmi naivní. Skutečně věřili tomu, že se USA budou držet dohod a že se jim dá důvěřovat. Přitom Washington nemá zájem ani na dodržování mezinárodního práva, ani na dohodě a už vůbec na tom, že by země měly být rovnoprávné a už vůbec ne v případě Ruska. USA, tento útvar, který míní, že je sám čímsi mimořádným, zná pouze válku, výhružky a útlak. Kdo se domnívá, že s Washingtonem lze vyjednávat, že se Washington bude také držet dohod, ten se nesmírně mýlí. O tomto se mohli přesvědčit již původní obyvatelé Ameriky, Indiáni. Ani jediná dohoda mezi americkou vládou a indiánskými kmeny nebyla nikdy dodržena, ani jediná. Indiáni byli pouze zabíjeni, ponižováni a byli oloupeni o svoji kulturu a zavřeni do rezervací.

Americká vláda rozumí pouze jediné řeči „fuck off“ „no way“ a rozumí ráně do tlamy. Přesto se ruská vláda pokouší nakládat se situací na Ukrajině pomocí faktů a pomocí diplomacie. Mírumilovná taktika ale znamená, že lidé v Donbasu jsou každý den zabíjeni nacistickými pochopy, že na civilní obyvatelstvo je tam útočeno ze vzduchu pomocí bomb a ze země pomocí dělostřelectva. Přitom jsou ničeny jejich domy a infrastruktura. Západní média o tomto neinformují, pouze tvrdí, že je to údajně vina Ruska.

Podle mého názoru udělal Putin chybu. Měl, stejně jako to udělal v případě Krymu, vyhlásit nezávislost východní Ukrajiny a akceptovat její připojení k Rusku. V tomto případě by tam byli lidé ušetřeni utrpení a umírání. Putin se stále ještě domnívá, že pokud se do toho Moskva nebude vměšovat, pak toto Washington ocení jako pozivitní přístup. Ale stejně tak, jako se Saddám Hussain mohl třeba svléct donaha, byl dokonce připraven opustit svoji zemi, aby zabránil válce, stejně tak může Rusko dělat co chce, ale nebude to nic platné. Protože vůbec nejde o to, jestli mohl tenkrát Irák dokázat, že nevlastní žádné zbraně hromadného ničení, či o to, jestli Rusko jasně ukáže, že nechce vtrhnout na Ukrajinu. Opakuji to ještě jednou, o toto vůbec nejde.

Washington chce jen jediné, použít Ukrajinu jako důvod pro to, aby mohl postupovat proti Rusku stejným způsobem, jako použil 11. září k tomu, aby Američané mohli napadnout Afghánistán. Washington chce pouze rozdmýchávat konflikty, ale jistě nechce žádné řešit. Já Putina dokonce obdivuji, jak extrémně se drží zpátky, když nechce dát žádnou záminku k tomu, aby mohl vypadat jako agresor. Já bych na jeho místě na fašistický režim v Kyjevě a na celou tu bandu západních zločinců již dávno udeřil plnou silou a uštědřil bych jim výraznou lekci. Jak jsem uvedl již výše, rána do tlamy, to je to jediné, čemu tito násilníci rozumí, jen tehdy mají respekt a řeknou, že nyní musíme být opatrní a dávat pozor. Cokoli jiného je vyhodnoceno jako slabost.

Velmi špatné je rovněž chování zemí EU a opět zcela na špici tohoto všeho je Německo. Aniž by řekli jediné slovo, jen sledují, jak jsou na Ukrajině masakrováni lidé. A není se co divit, Evropané celých 13 dlouhých let nejen přihlíželi tomu, jak Washington vede prostřednictvím radikálních islámských teroristů útočnou válku proti Afghánistánu, Libyi, Somálsku, Pákistánu, Jemenu a proti Sýrii, ale rovněž v tomto aktivně napomáhali. Evropa rovněž přihlíží tomu, jak sionistický režim masakruje Palestince v Gaze. Režimu USA i státům EU chybí jakákoli morálka, jakýkoli náznak lidského chování. Všechno jsou to masoví vrahové!!!

Moskva pošle obyvatelstvu trpícímu nouzí konvoj s pomocí a co udělá Kyjev a EU? Tvrdí, že se jedná o provokaci, o skrytou invazi a další taková absurdní křivá obvinění. Na tom se pozná, kdo skutečně chce lidem pomoci a kdo nikoliv. Poslat civilnímu obyvatelstvu, které trpí ve válce, jídlo a léky je něco špatného, ale házet jim na hlavu bomby, to je v pořádku. Tak to vidí Západ. Toto ale není nic nového, protože s dodávkami pomoci pro Gazu bylo zacházeno stejným způsobem. Přepadení konvoje lodí izraelskými vojáky, zavraždění devíti bezbranných účastníků na palubě a zabavení lodí je ze západního pohledu zcela v pořádku. Je skutečně zrůdné, jakým způsobem Západ vše obrací.

Pro mě platí pouze jediné, Moskva musí fašistickému režimu v Kyjevě, ale rovněž i Bruselu a Washingtonu, okamžitě předat výrazné poselství. Jestliže se nepřestane se zabíjením lidí na východě Ukrajiny, budou další útoky vyhodnoceny jako útok na Rusko. To znamená, že odpovědí bude drtivý úder. Rusko může bez jakýchkoli problémů vyřídit ukrajinskou armádu v průběhu 24 hodin. Ale nejen to, Rusko může i NATO v Evropě jednoduše smést z povrchu země. NATO je papírovým tygrem, který má pouze nějakou sílu v letectvu, ale jinak sám sebe nesmírně přeceňuje. Na otázku, kterou položili Putinovi, zda je pravda, že Rusko může zničit USA v průběhu 30 minut, Putin prohlásil, ach, to může proběhnout mnohem rychleji. Světoví zločinci rozumí pouze takovéto mluvě, jedná-li se o jejich vlastní zničení.

Studoval jsem způsob myšlení Američanů dost dlouho, od 60. let. Uvnitř jsou to naprostí zbabělci, kteří se předvádějí velkohubými výroky, aby uvěřili sami své vlatní hollywoodské propagandě. Pouze ve svých filmech vystupují jako hrdinové a vítězové. Přitom si v reálném životě vyhledávají jen takové oběti, které se nemohou bránit. Ale dokonce i tehdy prohrávají. Od 2. světové války nezvítezily USA ani v jediné válce. Vždy musí stáhnout ocas a zmizet. Dokonce i teď, v Libyi, museli Američané vyklidit svou ambasádu a evakuovat veškerý personál. Přitom chtěli tuto zemi přece „demokratizovat“. Nyní je ale hlavní město, Tripolis, v rukou radikálních islamistů. V Iráku se odehrává přesně totéž. USA musejí nyní již potřetí vést válku prostřednictvím bomb, nyní kvůli ISIS.

Tato ISIS, či IS, jak se nyní jmenuje, je stejně tak jako Al-Kájda výtvorem CIA. Je přece směšné věřit tomu, že se objevili náhle z ničeho a že jejich zbraně spadly z nebe. Peníze pocházejí ze Saudské Arábie, což jsou hlavní finančníci islámských teroristů. Washington vždy vytvářel a podporoval teroristické skupiny. Tyto skupiny byly nejprve užívány jako užiteční idioti, v případě ISIS proti syrskému režimu, aby se proti nim později mohlo/muselo bojovat. Tomu se říká řízený teror. Hillary Clintonová přece sama přiznala, že Osama Bin Laden byl výtvorem Washingtonu. Mimoto, uříznutí hlavy Jamese Foleyho vypadá spíše jako zinscenované, což píše i britský Telegraph.

Ale s těmi všemi čističi bot Amíků a zrádci země v EU bych skutečně vyběhl. Jim bych řekl, že pokud se neosvobodí od zotročení Washingtonem, pokud se nepřestanou chovat jako poddané loutky, které poslouchají povely a chtějí další zostření sankcí proti Rusku, pak dojde k uzavření kohoutů. Já bych takovéto ultimátum předložil. Buďto ihned přestane válka proti Donbasu, nebo to bude mít velmi bolestivé konsekvence. Vždyť tito špinavci rozumějí jen takovéto mluvě. Jak rychle myslíte, že by změnili svůj postoj a zcela by zkrotli?

Evropské národy si musí konečně uvědomit, že to není Rusko, kdo představuje ohrožení, ale že je to Amerika. Washington chce již potřetí vést válku na evropské půdě. Proto došlo k sestřelení MH 17 a k celé té mediální štvanici proti Rusku a proti Putinovi. Putin by měl říct Evropanům zcela zřetelně, že musejí ukončit démonizaci Ruska, že se musejí vzdát transatlantického spojenectví a poslušného prosazování válečné politiky Washingtonu, což vše jde proti jejich vlastním zájmům. Měl by jim říct, že nemají co ztratit, kromě svých okovů otroků.

Z Ruska Evropě žádné nebezpečí nehrozí, pokud se přestane s agresivním přístupem. Moskva nemá zájem o Ukrajinu, ani o západní Evropu. Ale pokud bude zapotřebí ochránit zemi, provede Rusko masivní protiúder. Takzvaná „ruská hrozba“ je čistý výmysl, jedná se o výplod choré mysli válečných štváčů a o propagandu, jejímž účelem je stvoření obrazu nepřítele. Rusko může, namísto Ameriky, garantovat bezpečnost Evropy. To by totiž konečně změnilo geografické vztahy. Rusko a Evropa jsou nakonec sousedé. Musí konečně dojít k odstranění 100 let staré protiruské indoktrinace z mozků lidí.

Pokud by se ale Evropa neprobudila a pokračovala by ve válečném štvaní proti Rusku, pak se budeme muset všichni připravit na velkou válku. Tato válka pak nebude vedena pouze proti Rusku, ale rovněž proti Číně a proti mnoha dalším zemím, které nejsou okupované Západem. Je to šílenství, jakou tikající časovanou bombu stvořily západní vlády. Putin může být rozvážnější, pasivnější a klidnější, než byl Gándhí, ale jednou bude mít dost neustálých provokací, jako je nyní zaměření raketového obranného systému na Rusko, aby mohla Amerika provést první jaderný úder. Toto ohrožení nemůže Putin nikdy akceptovat.

Evropa zemře s Amerikou, anebo bude žít s Ruskem.

Europa stirbt mit Amerika oder es lebt mit Russland, vyšel 24.08. na alles-schallundrauch.blogspot.co.uk, překlad R. Václav.

Článek vyšel v roce 2014.

(zdroj: freeglobe.cz)

Přejít nahoru