Co říká moderní britský Nostradamus

Craig Hamilton-Parker je britský jasnovidec, v tisku známý jako “prorok zkázy”, který se proslavil svými předpověďmi ohledně brexitu a zvolení Donalda Trumpa. V roce 2017 varoval, že pandemie zničí svět.

O válce
Parker prohlásil, že konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou nepřeroste ve třetí světovou válku. Bude však mít obrovský dopad na světovou ekonomiku a povede k restrukturalizaci světového řádu. Konflikt bude trvat 18 měsíců.

Světová ekonomika
Parker předpovídá, že americká ekonomika se prakticky zhroutí. Obchod s Čínou se ještě více sníží. Svět bude čelit globálnímu nedostatku potravin. Co se týče světové ekonomiky, Parker se domnívá, že největší ekonomickou noční můrou světa bude inflace. Hospodářské otřesy potrvají až do roku 2025.

Globální politika
Joe Biden nedokončí své funkční období, ale bude nahrazen. Je pravda, že bude odvolán ze zdravotních důvodů, ale ve skutečnosti půjde o puč uvnitř jeho vlastní strany. Řekl, že v Republikánské straně vidí novou politickou hvězdu, velmi vlivnou černošku, která plně podporuje Trumpa.

V Bílém domě bude spolupracovat s Trumpem a bude mít obrovskou moc. V Brazílii dojde k převratu a brazilský prezident bude svržen armádou. Kim Čong-un bude vykazovat známky zhoršujícího se zdravotního stavu a brzy bude svržen. Evropská unie se rozpadne. Dánsko bude po Spojeném království další zemí, která opustí Evropu, zatímco Polsko a Maďarsko zvažují odtržení.

Epidemie
Parker věří, že virus v roce 2022 neskončí a bude s lidmi žít i nadále. Ztráty se budou postupně snižovat. Myslí si, že bude pokračovat až do roku 2025.

O britské královské rodině
Podle Parkera má královna zdravotní problémy. Veřejně o tom však nemluví. Na konci roku 2022 už Spojené království nebude mít královnu, ale dvorní dámu královské rodiny. Princ Charles bude korunován králem. Jeho vláda však neměla dlouhého trvání. Až bude Charles korunován, bude na Meghan a Harryho mnohem tvrdší. Harry a Meghan se nakonec rozvedou.

Války a konflikty
Konflikt mezi Čínou a Západem je stále vážnější. Situace v Tchajwanském průlivu je stále napjatější a Čína zaútočí na Tchaj-wan. Parker o tom mluvil před dvěma lety. Čínsko-indický hraniční konflikt bude pokračovat. Rozvoj Indie nakonec předčí rozvoj Číny. Japonsko vyvíjí nadzvukové střely, takže dojde k vážným závodům ve zbrojení.

Dobrý konec?
Nakonec Parker řekl: “V roce 2024 se uskuteční významná událost. V tomto roce dosáhnou Východ a Západ rovnováhy a vzájemné shody.

Přejít nahoru