Čech ničí skleněnou autobusovou zastávku na nádraží. Policie ji vyřešila za 20 sekund (VIDEO)

K poněkud bizarnímu případu vyjížděla ve středu ráno ostravská městská policie. Kamerový systém zachytil na zastávce Náměstí republiky muže, který ztratil tramvaj a následně i nervy. Nešťastník byl na tramvaj tak naštvaný, že popadl batoh a pokusil se rozbít skleněnou výplň zastávky, informuje ostravská městská policie.

“Podivné chování 55letého muže, který byl později identifikován, zaznamenal policista obsluhující kamerový systém ve středu 19. října krátce po druhé hodině ranní. Na zastávce Náměstí republiky si všiml muže, který nejprve použil urážlivá gesta vůči projíždějící tramvaji. Poté popadl batoh a opakovaně jím mrštil do skleněné výplně zastávky,” uvedla mluvčí ostravské městské policie.

Na místo okamžitě přispěchala policejní hlídka a rozzuřeného útočníka zadržela. Našli také batoh, s nímž se muž pokusil rozbít kazetu, a starou autobaterii. Podle policistů to vysvětluje, proč se muž choval jako atlet, který trénuje hod kladivem.

 

“Na kamerovém záznamu je vidět, jak muž opakovaně otáčí batohem kolem své osy, aby zvýšil účinek hodu. Ve vhodnou chvíli pak hodil batoh na skleněnou výplň autobusové zastávky,” dodal mluvčí.

Útočníkovi se nepodařilo rozbít skleněnou výplň, sklo pouze prasklo. Muž však také poškodil tramvaj, do které při odjezdu silně kopl. Případ nyní vyšetřuje Policie ČR.

Přejít nahoru