V DEN VZNIKU SAMOSTATNÉHO ČESKOSLOVENSKÉHO STÁTU SE BUDE NA VÁCLAVSKÉM NÁMĚSTÍ KONAT DEMONSTRACE “ČESKÁ REPUBLIKA NA 1. MÍSTĚ!”

Již po třetí se na Václavském náměstí sejdou lidé, kteří mají odlišný názor na zásadní věci v oblastech domácí i zahraniční politiky, ekonomiky, Green dealu a vměšování se do válečných konfliktů než současná vláda. Nespokojení občané se sejdou, aby vytvořili tlak na vládu, která odmítá hájit národní zájmy České republiky a budou demonstrovat za odvolání a demisi současné vlády.

Plán Česká republika na 1. místě! má za cíl vyvést Českou republiku k politické, ekonomické, finanční, průmyslové a vojenské nezávislosti.

Demonstrace se bude opět konat s podporou politické opozice, nezávislých odborů, umělců a odborníků.

Na pódiu vystoupí řada osobností, které nejsou spokojeny se současnou vládní politikou, například

Radek Novotný, který dlouhodobě upozorňuje na správu našich vodních zdrojů pod taktovkou nadnárodní společnosti Veolia, MUDr. Marek Obrtel z Národní domobrany, herec Ivan Vyskočil, novinářka Jana Lorencová, radiožurnalista Zdeněk Chytra, blogger Pavel Matějka a další. Představí se rovněž tři nezávislí prezidentští kandidáti Hynek Blaško, Jaroslav Turánek a Josef Skála.

Přejít nahoru