Putin se “přestal stýkat s lidmi v 11 letech”, když ho učitel varoval

Ruský prezident Putin je celosvětově odsuzován, protože jeho invaze na Ukrajinu je stále násilnější. Podle ukrajinských představitelů útočí ruské síly na humanitární koridory a velká města jako Kyjev a Charkov jsou bombardována. Putinova bezohledná povaha byla v posledních dvou desetiletích dobře zdokumentována. Jeden z jeho starých učitelů to dokonce naznačil v knize z roku 2000 nazvané “První osoba” – životopisu ruského vůdce.

Věra Gurevičová uvedla, že Putin se “náhle změnil”, když mu bylo 11 let.

V knize to uvedla: “Putin se sám velmi náhle změnil v šesté třídě. Bylo zřejmé, že si vytyčil nějaký cíl.

“Spíše pochopil, že musí v životě něčeho dosáhnout.”

Putin v knize uvedl, že ho škola bavila, “dokud se mu dařilo být nevýslovným vůdcem”, což znamená, že se nesnažil lidem poroučet a zůstal “nezávislý”.

Ruský prezident v knize uvedl: “cvičil jsem každý druhý den a pak každý den.

“Brzy jsem neměl čas na nic jiného. Měl jsem jiné priority, musel jsem se prosadit ve sportu, něčeho dosáhnout, stanovil jsem si cíle.”

K Putinově povaze Vera dodala: “Myslím, že (Putin) je dobrý člověk. Ale nikdy neodpustí lidem, kteří ho zradí nebo jsou na něj zlí.”

Putin, který se narodil v roce 1952, byl třetím synem svých rodičů, ale jediným, který přežil. První Putinův syn zemřel v kojeneckém věku a jeho druhý bratr byl odvezen při obléhání Petrohradu.

Ve svém životopise Putin popisuje svou výchovu. Píše portál Express.co.uk

Říká: “Putin se narodil v roce 1952 v Moskvě: Putin v knize o výchově uvedl: “Pocházím z obyčejné rodiny, a tak jsem žil dlouho, téměř celý život. Žil jsem jako průměrný, normální člověk a toto spojení jsem si vždy udržoval.”

Přejít nahoru