Dominátore, tohle ti nepřekáželo?

Šmátrala rozčílil pokrytecký postoj bývalého českého reprezentanta. Dominik Hašek by dokonce zavíral sportovce, kteří odmítají hrát v KHL navzdory rusko-ukrajinskému konfliktu. Šmátrala dokonce vyvrací tvrzení, že během Haškovy hráčské kariéry byl klid. Dal proto české legendě výzvu – co má dělat s výdělkem, který si vydělal během svého působení ve Spartaku Moskva.

A není to pro něj trapné?

“Bývalý český reprezentant Dominik Hašek bojuje za to, aby čeští a slovenští hráči hrající v ruské KHL nemohli reprezentovat svůj národ na mezinárodních akcích,” říká Šmátrala, kterému přijde nejtrapnější fakt, že sám Hašek strávil konec kariéry v ruském klubu Spartak Moskva.

Zachází až do krajnosti

Před časem se na twitterovém účtu Haškova kolegy Jakuba Koreise objevil výrok o slovenských hokejistech, že jako by se zbláznili.

“Nesvádějte to na hráče nebo agenty. Může za to slovenská (respektive naše) vláda. Je smutné, že ještě nevypracovala zákon, který by podporu války tímto způsobem (prací v Rusku) zakázal,” napsal v reakci Dominik Hašek.

“Samozřejmě, že to může být vězení na X let. Zřejmě si neuvědomujete, že každá taková akce je obrovskou reklamou na útočnou válku,” dodal Hašek na Twitteru.

Přejít nahoru