Kanadský imám vyzývá Západ, aby se podřídil Tálibánu: Křesťané jsou “naši nepřátelé”

Imám Younus Kathrada v nedávném kázání v Kanadě zaútočil na západní země a obvinil křesťany a židy z financování neúspěšné války proti islámu.

Tálibán potvrdil, že země bude vládnout podle přísného práva šaría, které zahrnuje násilnou popravu každého, kdo bude přistižen při cizoložství nebo praktikování homosexuality.

Islámský učenec ve svém projevu obvinil židy a křesťany, že se pokoušejí utratit “hory zlata, aby nás odvedli od islámu”.

Škodolibě si stěžoval, že tyto pokusy jsou odsouzeny k nezdaru:

“Takže je utratí, ale nebojte se, nakonec nevyhrají,” řekla Kathrada.

“Alláh nám říká, že je utratí a že to pro ně bude zdrojem lítosti.”

Breitbart.com píše: Kathrada pak tvrdí, že nedávné stažení USA z Afghánistánu bylo známkou údajného předpovězeného selhání takových pokusů.

“Dvacet let v Afghánistánu, víc nemusím říkat,” řekl.

‘Zdroj lítosti, pak budou přemoženi.’ Zní vám to povědomě? Poslouchali jste zprávy?” zeptal se předtím, než vyzval své posluchače, aby chválili Alláha a demonstrovali podporu nedávnému vítězství Tálibánu.

“Vyzývám vás, abyste vyjádřili podporu svým bratrům v Afghánistánu, kteří chtějí ve své zemi zavést právo šaría,” řekl.

“Alláhu, daruj vítězství mudžahedínům, kteří bojují za tebe všude,” dodal. “Alláh dej, aby se našim bratrům v Afghánistánu podařilo dosáhnout úspěchu, aby v této zemi zavedli právo šaría.”

Obvinil také židy a křesťany, že skrývají svou pravou podstatu a útočí na to, co je pro muslimy nejposvátnější.

“Budou útočit na to, co je pro nás nejposvátnější, ale všechno, co dělají, je jen malá část toho, co je skutečně v jejich srdcích, nenávisti, kterou vůči nám mají ve svých srdcích,” řekl.

Titulní obrázek: Screenshot Youtube

Přejít nahoru