5 děsivých předpovědí Baby Vangy pro rok 2024

Ukázalo se, že slepá mystička Baba Vanga, která údajně předpověděla 11. září a brexit, předpověděla pro rok 2024 děsivé zprávy.

Věří se, že Baba, známý také jako “Nostradamus Balkánu”, měl tak silné vize, že 85 % z nich má pravdu.

Mystik správně předpověděl černobylskou tragédii, smrt princezny Diany a rozpad Sovětského svazu. Bohužel zemřela ve věku 84 let v roce 1996, ale některé z jejích předpovědí se od její smrti stále naplňují.

Níže uvádíme pět jejích předpovědí pro rok 2024:

1. Pokusy o atentát

Baba měl vizi, že ruský prezident Vladimir Putin bude příští rok zavražděn někým ze své země. Kreml neustále popírá spekulace, že Putin má rakovinu, a vyvrací tvrzení, že se jeho zdraví zhoršuje.

2. Teroristických útoků v Evropě bude přibývat

Bába zveřejnil předpověď týkající se ničivých zbraní. Tvrdí, že “velká země” příští rok provede testy biologických zbraní nebo útoky. Předpověděla také, že teroristé provedou útok v Evropě.

3. Obrovská hospodářská krize

Baba řekl, že v příštím roce dojde k obrovské ekonomické krizi, která ovlivní globální ekonomiku. Zdůraznila několik faktorů, které k tomu přispívají, jako je nárůst úrovně zadlužení, další geopolitické napětí a přesun ekonomické moci ze Západu na Východ.

4. Kybernetické útoky

Mystik uvedl, že dojde k nárůstu kybernetických útoků, protože pokročilí hackeři se budou přímo dívat na životně důležitou infrastrukturu, jako jsou elektrické sítě a čističky vody. Předpověděla, že to povede k ohrožení národní bezpečnosti.

5. Průlomové objevy v medicíně

Baba nabídl pozitivní zprávy v oblasti medicíny a řekl, že budou existovat nové způsoby léčby nevyléčitelných nemocí včetně Alzheimerovy choroby. Řekla také, že v roce 2024 bude existovat lék na rakovinu.

zdroj: mirror.co.uk

Přejít nahoru