Baba Vanga znovu šokuje: Co předpověděla pro Česko? A pro roky 2111, 2164, 2221 a 2341

Baba Vanga, ta tajemná žena, která byla známá svými zdánlivě neuvěřitelnými předpověďmi a vizemi budoucnosti, opět zanechala svět v napětí. Její záhadné vize se stávají předmětem rozruchu a spekulací po celém světě, a ačkoliv mnozí skeptici tvrdí, že její předpovědi jsou pouze náhodné nebo interpretace, existují i tací, kteří věří v její schopnosti předpovídat budoucnost.

A co tedy předpověděla Baba Vanga pro Česko? Její předpovědi obvykle zahrnují různé aspekty, a mohou se týkat jak přírodních katastrof, tak i politických událostí. Někteří lidé se snaží najít smysl v jejích slovech a hledají spojitosti mezi jejími vizemi a aktuálními událostmi.

Baba Vanga předpověděla pražskou katastrofu pro rok 1968.: “Praha! Zachraňte Prahu!” Věštkyně předpověděla vstup sovětských tanků do československého hlavního města, které se stane “akváriem, kam budou chodit rybařit jen blázni”.

2111
Robotizace lidského druhu se uskuteční.

2164
Zvířata se vyvinou v druh pololidí.

2221
Ve své dychtivosti objevit mimozemský život objeví člověk něco děsivého.

2341

Na Zemi dorazí něco strašlivého mimozemského původu.
Podle předpovědi bulharského věštce nelidský život na Zemi vyhynul kolem roku 3797, ale lidstvu se podařilo usadit na jiné planetě . Podle jeho vizí začne v roce 3085 válka mezi planetami, v níž zahyne polovina lidské populace.

zdroj

Přejít nahoru