Šestadvacetiletý Slovák brutálně napadl seniora kopem do hlavy v Chebe!

Chebští kriminalisté stále vyšetřují brutální napadení seniorky (69) v Chebu, kterou 26letý Slovák kopl do hlavy. Ženu bezdůvodně napadl na jedné z nejrušnějších ulic ve městě, pokusil se ji také okrást. Oběť se bránila. Soud poslal agresora do vazby. Promluvili také svědci, kteří ženě chvíli po činu pomáhali.

K útoku došlo ve středu kolem 13. hodiny, 26letý Slovák se nejprve postavil na chodník před jednu z kaváren a poté bezdůvodně kopl kolemjdoucí seniorku (69) do hlavy. Nic netušící žena upadla do silnice, kde se ji agresor pokusil okrást.

To se mu však nepodařilo a utekl bez lupu. “Policie se případem začala okamžitě zabývat a šestadvacetiletého muže se jí podařilo zadržet bezprostředně po útoku v nedalekém parku,” uvedl policista Jakub Kopřiva. Muž se následně podrobil testu na alkohol i drogy s negativním výsledkem. Podle informací Blesku je však útočník závislý na pervitinu, čemuž nasvědčovaly jeho trhavé pohyby těla.

Napadená žena skončila v nemocnici, naštěstí utrpěla jen lehká zranění. “Hrabal se jí ve věcech, a to velmi agresivně. V tu chvíli jsem vyběhla ven, ale on už byl na odchodu,” popsala CNN Prima News zaměstnankyně kavárny, před kterou k útoku došlo. “Pomohla jsem paní vstát a posbírat její věci, odvedla jsem ji dovnitř a zavolala policii,” dodala.

zdroj, Titulní obrázek: Screenshot video

Přejít nahoru