Konzervativní forma investice? Jedině do zlata!

Hledáte spolehlivého a levného dodavatele zlata? Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz

Prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! Nikoliv v přízemí. Abyste nezabloudili, použijte služební vchod (z ulice u Obecního domu) hned vedle výlohy Blanky Matragi a nechejte se vyvést výtahem do druhého patra.

Za nízké ceny získáte zlato i v Brně, v ikonické cihlové budově Dornych, vedle Vaňkovky.

Právě nízká cena a vysoké skladové zásoby přivádí k tomuto tradičnímu prodejci investičního zlata a stříbra nové zájemce o bezpečné uložení finančních prostředků do drahých kovů.

Že jsou ceny zlatých cihel a zlatých mincí u tohoto prodejce skutečně nejnižší, se můžete přesvědčit na stránce investiční zlato. Ceník v euro je na stránce investičné zlato.

Přízemní cenou zlata se tento prodejce výrazně odlišuje od ostatních nabídek na trhu. Potvrzuje to i jeho umístění na prvním místě loňského srovnání finančních produktů v kategorii prodejců drahých kovů (soutěž pořádá server Finparáda společnosti Scott & Rose).

V dnešním světě, kde cena zlata láme rekordy a investoři zažívají velké výnosy díky jeho rychlému nárůstu ceny, se stává důležitější než kdy jindy vybrat správného partnera pro investici do tohoto drahého kovu. Analytici předpovídají další růst ceny zlata, což přináší mimořádnou příležitost pro ty, kteří jsou připraveni investovat.

Zajímavým faktem je, že žádná česká mincovna aktuálně nevyrábí zlato ve formě zlatých cihel nebo slitků. V Čechách se nejčastěji prodávají zlaté cihly švýcarských rafinérií. Tento trend poukazuje na globalizaci trhu s drahými kovy a zároveň zdůrazňuje význam pečlivého výběru prodejce, protože různí prodejci mohou nabízet identické produkty za značně odlišné ceny.

Pro ty, kteří hledají bezpečnou a konzervativní investici, je nákup fyzického zlata ve formě cihel nebo mincí stále považován za jednu z nejspolehlivějších metod. Je důležité vyhnout se lákavým nabídkám virtuálního zlata nebo investic do zlatých dolů, které mohou být rizikové a nedávají investorům jistotu vlastnictví fyzického zlata. V době, kdy trhy procházejí dynamickými změnami, je fyzické zlato považováno za stabilní způsob, jak ochránit své finanční prostředky před inflací a ekonomickými otřesy.

Přejít nahoru