Uprchlická krize

Uprchlická krize letos přivede 1 milion uprchlíků do Evropy, tvrdí Německo

Německé ministerstvo rozvoje varuje Evropu a upozorňuje, že se letos budeme muset připravit na přijmutí 1 milionu uprchlíků, kteří přicestují do Evropy z blízkého východu a severní Afriky. Číslo je to hrozivé, ale s vyhlídkami do dalších let je to podle Německa přijatelná hranice. Evropská unie se totiž má připravit na nápor celkem 10 milionu migrantů, kteří migrují za lepším životem právě do evropských zemí.

Tuto informaci poskytla veřejnosti německá zpravodajská služba z Turecka. Samotné Německo je podle informací schopno přijmout pouze 1 milion běženců. Zbytek uprchlíků se budou muset podle Německa rozdělit ostatní členské státy Evropské unie. Tato informace však není žádnou novinkou podle Německa, jelikož redakce AE News na tyto fakta upozornila již na podzim minulého roku.

Uprchlická krize letos přivede do Evropy 1 milion uprchlíků, přičemž se jich do EU chystá celkem 10 milionů

Některé zdroje dokonce uvádí, že bude velice těžké možná dokonce i nemožné tuto uprchlickou krizi zastavit. Tento proces, během kterého hodlá Evropská unie přijmout neuvěřitelných 10 milionů uprchlíků, bude mít na svědomí podle informací civilizační degeneraci, pokles znalostí nebo zvýší kontrolu nad myšlením obyvatelstva.

S tím dokonce může souviset nově schválený zákon na sociálních sítích, které jsou od dnešních dnů schopny mazat příspěvky na sítích, jenž souvisí s extrémistickými názory na tuto krizi.

Zdroj: Svetkolemnas
Foto: Photoman29 / Shutterstock.com

Přejít nahoru