Z Německa se šíří zprávy o hromadně znásilněné školačce

Z Německa se šíří nepotvrzené zprávy, které uvádějí, že byla v zemi hromadně znásilněna teprve 13letá školačka skupinou uprchlíků, kteří se pohybovali v minulých týdnech v Berlíně. Právě v Berlíně mělo dojít k tomuto odpornému činu, který pobouřil naprosto celé Německo. Na 23. ledna tohoto roku se chystá masivní demonstrace, která by se měla uskutečnit v hlavním městě, ale i v dalších městech po celé zemi, aby dali lidé najevo svůj názor na tyto činy.

Jedná se zejména o ochranu školačky, která byla před týdnem hromadndě znásilněna v Berlíně

Německo v posledních týdnech zažívá horké chvíle. Silvestrovské oslavy přesvědčily obyvatele Německa o tom, že multikulturní Evropa prostě nemůže fungovat. Přibližně 400 žen se o tom přesvědčilo na vlastní kůži, když byly údajně znásilněny a okradeny v ulicích německých měst během oslav nového roku.

Z Německa se množí neověřené zprávy o 13leté školačce, která byla v Berlíně hromadně znásilněna

Protestní akce pod názvem “Jsme proti násilí” se bude odehrávat 23. ledna před rezidencí německé kancléřky Angely Merkelové, která je podle demonstrujících za tyto incidenty zodpovědná. Protestanti dokonce uvádí, že je na internetu video, kde se útočníci přiznali k tomuto znásilnění, přesto policie podle informací případ uzavřela a některá média dokonce hovoří o tomto případu jako o “propagandě”.

Zdroj: Prvnizpravy

Přejít nahoru