Šikana

Šikana studentů v Praze dohnala učitelku k sebevraždě

Hrůzný případ zaznamenala jedna ze středních škol v Praze, kde docházelo k šikaně jedné z tamějších učitelek Střední školy průmyslové ve Strašnících. Několik středoškoláků tam mělo fyzicky i psychicky obtěžovat 55- letou učitelku, která šikanu již nezvládala a sáhla si na život. Středoškoláci si dokonce tuto šikanu starší učitelky natáčeli na mobilní telefony a záběry zveřejnili na internetu s tím, že na videích vydělají určitý finanční obnos. Studentům však nedošlo, že se vlastně nahráli při trestné činnosti a sami se tak odsoudili. Reportáž o hrůzném případu šikany odvysílala televizní stanice Nova v minulých hodinách.

Tři žáci ji v hodině tahali za vlasy, kopali do zadku nebo ji zamykali ve třídě

A čeho konkrétně se studenti při šikaně dopustili? Jak je vidět na jednom z několika videí, které tito žáci natočili, tahali svoji učitelku za vlasy, fyzicky ji ubližovali nebo ohrožovali učitelku pyrotechnikou. Vše bylo zachyceno na videu, na kterém se však nacházejí hrubé scény a nedoporučujeme se dívat na video slabším povahám. Na video se můžete podívat ZDE.

Šikana studentů ze Střední školy průmyslové dohnala učitelku k sebevraždě

Důvody k šikaně vrtají všem hlavou, jelikož studenti považovali tuto učitelku za “neskutečně dobrou”. Učitelka několik dní před sebevraždou dokonce ve škole omdlela a působila podle tamějších studentů zmateným dojmem. Případ začala řešit kriminální policie a školní inspekce. O možném trestu však policie zatím neinformovala.

Zdroj: Hlavnespravy

Přejít nahoru