Merkelová

Merkelová se povýšila během německé Talk Show na evropskou císařovnu

Německá kancléřka Angela Merkelová se před několika dny zúčastnila německé Talk Show Anne Will, kde se snažila německá politička obhájit svoji utečeneckou politiku oponentům, kteří v této show čelí svým protějškům. Německá kancléřka však byla poprvé v historii prvním hostem, kterému nikdo nemohl oponovat a měla tak možnost obhájit v politické diskuzní relaci své zájmy a promluvit k německému národu.

Čtěte více na toto téma: Uprchlíci děsí ženy i ve svém vlastním kulturním prostředí

Během návštěvy Talk Show s názvem “Anne Will” prohlásila německá kancléřka, že je její povinností postarat se o to, aby Evropa našla společnou cestu a povýšila se tak prakticky z německé na evropskou císařovnu. Někteří účastníci této Talk Show dokonce hovoří o tom, že německá kancléřka již ztratila soudnost. Německý deník Welt.de ve svém vydání tvrdí, že německou kancléřku popadla megalomanie.

Německá kancléřka Merkelová promluvila o utečenecké politice, německá média tvrdí, že ji popadla megalomanie

Během tohoto vyjádření kancléřky došlo k naprostému spálení mostů. Samotná německá politička také vyvrátila domněnky o možné rezignaci, kterou zásadně odmítá. O selhání německé kancléřky hovoří i její odpověď na případný plán B, pokud současná uprchlická politika selže. Německá politička však s žádným plánem B podle jejího vyjádření nepočítá.

(KPa, ceskoaktualne.cz, hlavnespravy.sk, Foto: 360b / Shutterstock.com)

Přejít nahoru