Erdogan je diktátor a Merkelová je vymetená, tvrdí Kollár

Líder strany Sme rodina, Boris Kollár, pridal na Facebook video, v ktorom sa vyjadril k udalostiam, ktoré sa v poslednej dobe odohrali.

V popise videa píše:

“Niektorí politici nám tvrdia, že si máme na to zvyknúť. Ale ja si myslím, že máme aj iné možnosti, ako len útrpne sa na to pozerať!”, ďalej kritizuje Brusel, podla neho sa zmôže len na pár hlúpych slov.

“Bruselské velenie sa zmôže len na hlúpe konštatovanie ohavného činu, prípadne pár slov ľútosti, a ďalej pácha tú istú chybu,” Kollár dodáva, že na chybu Bruselu vždy doplatia len obyčajní ľudia, nikdy nie politici.

Kollár video začína zo slovami:

”Priatelia, dovoľte mi zhrnúť posledný týždeň, veci ktoré sa udialo vo svete, ktoré nás trápia, ktoré sa nás priamo dotýkajú.

Pozrime sa na Nice, čo sa tam udialo. Ja si nebudem dávať žiadne vlajočky a nebudem si dávať žiadne na nálepky na ručičky, ako to robia niektorí politici.”

Podla lídra strany Sme rodina je Európa vo vojne, a je na čase si to priznať.

“Ja si myslím, že je čas si priznať, že Európa je vo vojne. Toto nie je jednotlivé poblúdenie nejakých psychopatov, toto je cielený útok Moslimstva na našu civilizáciu. Zoberte si Nice, zoberte si Brusel, Paríž, koľko takých Parížou ešte potrebujeme, aby sme konečne pochopili, že sme vo vojne, vážení?”

Ďalej veľmi ostro pokračuje, “len debilné, sprosté Bruselské elity si toto neuvedomujú. Skutočne, ten Nice, to je katastrofa. To keď som videl tie zábery, to proste zdesenie, hrôza.

“Naučiť sa žít s terorizmom? No ho*no”

Nedávno poslanec Juraj Droba, vyhlásil, že s terorizmom sa musíme naučiť žiť, Kollárova odpoveď znie: ,,No ho*no. My sa s tým nemusíme naučiť žiť, ja sa s tým odmietam naučiť žiť, ja chcem proti tomu bojovať a ja to tu na Slovensku nechcem.”

Vo videu Kollár konanie Erdogana po potlačení prevratu odsudzuje. Jeho praktiky nazýva diktátorskými.

“Pozrite sa, čo robí tam ten diktátor. Jednak všetci si myslia, že si to zosnoval ten puč sám, ale aj keby nie, pozrite sa, čo robí. Na ulici lynčujú vojakov, lynčujú ľudí. Povedzte mi, puču sa zúčastnili sudcovia ? 2600 sudcov? Už zavrel 6 000 ľudí, odvolal 2600 sudcov, pozatváral Najvyššiu súdnu radu… On sa vysporiadal s poslednými zvyškami opozície. Toto je diktátor.”

Kollár v závere videa naznačil, že pokiaľ Európska únia nezmení svoje postoje, tak nevylučuje spoluprácu s Kotlebovcami, ktorí zbierajú podpisy na vystúpenie Slovenska z EÚ, zatiaľ je to ale podľa neho “hlúposť”.

“Vy rozhodujete o nás, ale ja si myslím, že už stačilo. Pokiaľ nedostanú euroúradníci zdravý rozum, pokiaľ ho nedostanú a budú ďalej vytvárať tieto nezmysly, a tvrdiť, že sa treba viacej zomknúť a vytvárať Spojené štáty Európske, a treba nám zobrať všetky kompetencie… Proste si z nás robiť úplnú riť… Pokiaľ takto budete pokračovať, tak prisahám Bohu, že sa pridám ďalším ľudom, ktorí tu budú zbierať podpisy na vystúpenie z Európskej únie.”

(KPa, hs.sk, Foto: hs.sk)

Přejít nahoru