Další podvod? Řidič, který měl způsobit masakr v Nice se přihlásil, že je živý!

Na internetu se dnes stále množí videa a články s důkazy, že nejnovější teroristický útok v Nice při večerním ohňostroji při státním svátku 14. července je opět falešnou vlajkou se vším, co k takové inscenaci patří. Bohužel, “oni” (vlády a agentury specializované na tyto inscenace) dobře vědí, že stačí ukázat v televizi pár policejních aut, pár fotek krizových herců a falešných mrtvol pod plachtami, běžící dav, a lidé uvěří, že ti odporní muslimové zase něco spáchali … 99% lidí jim to baští.

Proto z internetu vybírám pár nesrovnalostí oproti oficiální báchorce.

1. Vražedný bílý kamión beze stopy krve 84 obětí a 200 zraněných?

Pro porovnání:

Toto bílé osobní auto (nebo možná kolemjedoucí auto) srazilo 1 zvíře:

Tento bílý kamión srazil 1 zvíře:

Tento bílý vlak srazil 1 zvíře.

Avšak o níže zobrazeném běloskvoucím chladírenském kamiónu nám chtějí namluvit, že usmrtil 84 lidí a dalších 200 zranil, některé prý kriticky.

2. Žádná střelba na atentátníka se nekonala. Průstřely na kamiónu = nálepky

Režiséři představení v Nice použili k předstírání střelby na kamión, při níž byl zabit pachatel teroru (zřejmě nastrčená figurka)  běžně dostupné nálepky „průstřelů“ předního skla.

Důkaz: auto je z druhé strany netknuté, nikde ani stopa po vycházejících kulkách. Žádné (vlasové) praskliny ve skle. Je zřetelná jedna špatně přilepená krabatá nálepka, žádná díra tam není. (Podrobnosti o tom, jak skutečně vypadají průstřely skla a plechu z moderních zbraní anglicky zde.)

(Když jim to došlo, že si toho lidé všimli, vyrobili později úderem aspoň zcela nemístnou prasklinu vlevo dole…)

3. Chybí nemediální svědectví

Dosud se na netu neobjevila “neoficiální” svědectví předaná během činu z mobilních telefonů příbuzným a známým, přestože tam bylo 40 000 lidí, jejichž normální reakcí by při takové situaci bylo někomu zavolat.

4. Video natočil sionistický agent

Nikdo z množství lidí sledujících ohňostroj z balkónů nebo dostatečně vzdálených od místa činu nic nenafilmoval a nevystavil na internet, kromě jediného německého bloggera, který si nafilmoval ze strategicky umístěného balkonu pomalu projíždějící kamión ještě před akcí. Taky si filmujete jen tak pro zábavu projíždějící náklaďáky?

Všimněte si, že za pomalu jedoucím kamiónem “jen tak” běží 8-9 lidí; taky jen tak bez důvodu honíte projíždějící auta? Dříve to bylo výsadou psů …

A jak ukázalo pátrání všímavých lidí, manželka bloggera – autora videa – je agentka Mossadu.

5. Nulová reakce záchranářů

Svět obletělo video a fotky mrtvých těl ležících pod plachtami na ulici, nafilmovaných půl hodiny po začátku vraždění. Nikde žádná reakce záchranářů, příbuzných či kohokoli, i když situace byla již bezpečně pod kontrolou.  (Sorry, to video s dlouhou pustou ulicí posetou mrtvolami pod plachtou, kterých si nikdo nevšímá, se mi nějak ztratilo, až/jestli ho najdu, dám odkaz. Možná ho odstranili … nebylo to na youtube, ale na soukromé adrese. Aspoň teda fotka.)

Teprve až mnohem a mnohem pozdější videa a fotky ukazují pár sanitních vozů a ošetřovatelů, ale: útok nákladním autem se údajně odehrál na trase jedné míle. Lidé na celé trase nemohli okamžitě vědět, že se jedná o teroristický útok, a pokud by viděli, že někoho srazil kamión, první reakcí by bylo volat záchranku, a normálně fungující lékařská pomoc by tam musela dorazit v řádu několika minut, a nikoliv o hodinu později. Také proto, že šlo o významnou událost, velké shromáždění lidí při oslavách státního svátku, kdy záchranné sbory všude na světě mají zvláštní pohotovost. Takže, na místě se okamžitě našel dostatek plachet na přikrytí 84 mrtvol, ale žádní záchranáři? Prostě PODVOD.

6. Nesouhlasí rychlost, anebo trasa

Řidič jel údajně rychlostí 40 mil za hodinu, po dobu 30 minut. Ale za tu dobu urazil jen 1 míli? Tady má báchorka pořádnou mezeru. Za 30 minut by musel urazit 20 mil. Aby ujel pouze 1 míli, musel by jet rychlostí pouhé dvě míle za hodinu.

Většina lidí na promenádě by měla dost času se prostě uhnout…

Podrobnějším pohledem se ukazuje, že mnohé údajné mrtvoly ležící na ulici jsou evidentně figuríny, že “zranění” lidé povalující se po ulici nevykazují přílišné utrpení, a že mezi “mrtvoly” naaranžovali pořadatelé akce snad i zabité prase (i jiná zvířata):

 

A kdo může vědět, zda mrtvoly pod plachtami jsou skutečné? Při takovém masakru, jak nám namlouvají, by tam muselo být mnohem více krve… asi je ta umělá krev ve Francii příliš drahá…

Viz též http://nodisinfo.com/nice-hoax-confirmed-dummies-fake-blood-everywhere/ .

7. A zase se našel pas pachatele. To už vypadá jako obsese, režisér těchto inscenací si tento prvek už několikrát nedokázal odpustit…

8. Čím dál více jmen “obětí a jejich rodin” nesouhlasí se skutečností (viz např. https://youtu.be/usR24sK6tDY), krizoví herci v roli obětí/svědků si užívají své minuty slávy …

9. Pravděpodobný scénář č. 1:

1) auto bylo převzato dálkovým ovládáním; všechny nové vozy prodávané v USA po roce 2005 musí mít dle zákona nějakou formu kontroly přes mobilní sítě; je možné, že to tak je i v EU

2) zrychlili ho na 40 mil/hod, auto porazilo zábradlí a začalo kosit lidi.

3) asi po jedné míli, za méně než dvě minuty, způsobili dálkově poruchu na autě a to zastavilo – pravděpodobně uzamčení brzd.

4) “mohamedán” (dle sousedů vůbec mohamedán nebyl) v něm seděl v šoku 28 minut a 40 sekund (spočítáno základní matematikou dle oficiálních údajů), se dveřmi zamčenými dálkovým ovládáním, dokud nepřijela policie. To vysvětluje, proč za celou tu dobu nevylezl ven a neutekl, a proč ani jednou nevystřelil, navzdory tomu, že “měl zbraň”, která by mu umožnila utéci.

5) Nakonec přijela ozbrojená policie a zastřelila ho skrze sklo, a vymyslela si výmluvu, že měl zbraň.

6) Celé to bylo okořeněno voláním “Allahu akbar” před poslední kulkou – jak věděl, která je poslední?

Pravděpodobný scénář č. 2:

Bylo to cvičení, při němž zastřelili nastrčenou figurku.

Ať to bylo tak či tak, skutečné či ne, okořenili celou báchorku dostatečným množstvím hovadin, aby totálně zničili její věrohodnost. Kdo ví – možná ten chlapík skutečně vyjel a začal kosit lidi, ale jestliže je do té báchorky zamícháno tolik zjevných nesmyslů, tak už se nedá ničemu věřit.

10. Jako obvykle, nastrčená figurka je mrtvá

Tentokrát proto, že pokud převzali dálkovou kontrolu nad jeho autem, nechtěli, aby to řekl u soudu. Pořád ta samá unavující historka: mrtví muži nemluví.

11. Muž jménem Mohamed Lahouaiej Bouhlel obviněný z útoku kamionem a údajně zastřelený policií vystavil 15. 7. na youtube video, jímž dosvědčuje, že v době útoku nebyl vůbec ve Francii, ale nacházel se v Tunisku. Jako důkaz projíždí autem po kruhovém objezdu v Sousse s typickou plastikou. Těžko asi existují dva lidé tohoto stejného jména…

A stále vycházejí najevo další a další skutečnosti svědčící o falešném vládou inscenovaném útoku, například že akce se zúčastnily 4 kamióny, že byla publikována triková videa, na nichž se lidé dívají směrem k pomalu se blížícímu kamiónu, ale neuhnou mu z cesty, údajně zabitý šofér je naživu a na místě vůbec nebyl … veškeré informace lze vygooglit například pod výrazy false flag attack nice truck hoax.

(KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru