Přistěhovalci znásilňují a obtěžují ženy na „proti-rasistickém“ festivalu ve Švédsku

Ženy, které se zúčastnily „proti-rasistického“ festivalu ve Švédsku byly znásilněny a obtěžovány přistěhovalci v rámci dalšího šokujícího příkladu toho, jak Západ dováží skutečnou násilnickou kulturu.
Podle policejního mluvčího Stefana Dengardta řada „zahraničních mužů“ sexuálně napadla ženy během festivalu „Mír a láska“ v Borlänge, ačkoliv tři podezřelí, kteří byli zatčeni, byli později propuštěni, protože tvrdili, že jsou nezletilí.Několik útoků bylo hlášeno ve čtvrtek, v první den festivalu, než byla jedna žena znásilněna „uprostřed publika během koncertu“ v pátek v noci.

V sobotu byl hlášen další pokus o znásilnění o půlnoci, mimo dalších šesti zpráv o sexuálním obtěžování.

V některých případech se přistěhovalci shlukovali kolem ženských skupin, jak tomu bylo v Kolíně během silvestrovské noci, kdy byly sexuálně obtěžovány stovky žen muslimskými přivandrovalci a přistěhovalci.

Podle Dangardta byli pachatelé „cizinci“, ale řekl, že má zakázáno prověřovat jejich skutečný věk, a tvrdil, že útočníci pravděpodobně lhali a vydávali se za nezletilé, což je běžná taktikapřistěhovalců používaná ve snaze uniknout trestu za své zločiny.

Zločiny v Borlänge se ztrojnásobily, či zečtyřnásobily, od doby, kdy Švédsko otevřelo dveře masovému přistěhovalectví v 70 letech m.s.

Podle zpráv je oblast, která má velkou muslimskou populaci, jednou z nejprofláknutějších švédských „nepřístupných zón“, kde jsou policie a posádky sanitek běžně napadány. Před dvěma měsíci byla zapálena auta a napadeni pracovníci obchodu, ačkoliv policie tvrdí, že situace je nyní „klidnější“.

Organizátoři festivalu reagovali na incidenty tím, že obvinili „všechny“ muže obecně, což je přesně způsob, jakým reagovaly feministky a levičácké skupiny po Kolínu.

Není to rozhodně poprvé, co byly švédské ženy sexuálně napadeny na festivalech přistěhovalci. Jak uvádí New York Times, policie prošetřuje zprávy, že „desítky mladých žen a dívek byly sexuálně napadeny na dvou hudebních festivalech ve Švédsku minulý víkend“, na festivalu Bravalla v Norrkopingu a hudebním festivalu Putte i Parken v Karlstadu. Většina útočníků byla identifikována jako „cizinci“.

Policie byla rovněž obviněna z ututlávání hromadných obtěžování žen muslimskými přivandrovalci na koncertu ve Stockholmu vloni v létě.

„Existuje spojitost mezi objevením se tohoto fenoménu a rychlou migrací v r. 2015,“ řekl Holger Münch, prezident německé Federální kriminální policie, s odkazem na útoky v Kolíně.

Podle Patricka Calvara, šéfa Generálního ředitelství vnitřní bezpečnosti (DGSI) ve Francii, se sexuální útoky přistěhovalců nyní stávají tak běžnými, že pravděpodobně povedou k odvetě krajní pravice a potenciální „občanské válce“ v evropských zemích.

Většina pachatelů sexuálních útoků v Kolíně, tvořených především Araby a Severoafričany, nebyla z tohoto násilí nikdy obviněna. Dvěma mužům, kteří byli součástí masového řádění sexuálních útočníků, byl nedávno trest zrušen.

Obrázky ukazují, jak povykují a oslavují před soudem. Feministky o celé záležitosti zarytě mlčí.

(KPa, Zvedavec, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru